2777
2789
عنوان

بدشانسی بزرگ

41 بازدید | 0 پست

بچه ها نیاز دارم اولا دعا کنید منو بعدم خواهشاً بگید کسی بوده بد بیاری بیاره ولی خدا بعدش همه را جبران کرده یا نه ؟

برای برادرم یه مغازه تهیه کردیم از اولش بدبیاری شروع شد قرار بود. یه تعمیرات انجام بدیم آما دیوار مغازه خراب شد کلی خسارت خورد ۴متر مغازه پرید و یه پروانه ساخت سنگین اومد روش از اونورم کلی کارفرما پدرم را تیغ زد 

خلاصه ضرر پشت ضرر .بعدم داداشم یه حماقتی کرد که تمام این خسارت ها جبران بشه اما نشد که نشد و اینقدر بدهی بالا آوردیم که نکو همه چیزشون را دادن پدر و مادرم 

اما دلشون نمیاد مغازه را بفروشندبره البته شریک داریم تو زمین مغازه قرار شد پدرم خرج ساخت مغازه را هم بده چون بیشتر زمین مال کسی دیگه هست الان مغازه ساخته نشده از اونورم بدهیا هست که متاسفانه به طلا و سکه هست همش و یه خونه که خودشون توش زندگی میکنند را باید بفروشن اصلا گیجم میگم نکنه تو این دنیا نیستم خیلی ناراحتم برای آینده ی برادرم پدر و مادرم نمی‌دونم غصه کدوماشون را بخورم 

از اونورم هی میگم نکنه این شغل مناسبش نیست حتی کناره گرفت از کار آزاد گفت میرم دنبال کارچون دیگه سرمایه نداریم اما در اوج ناامیدی یه همکارانش زنک زد گفت بیا پیش من تا من تنها نباشم تو مغازه اما هنوز مغازمون ساخته نشده این همه بدهی هم داریم نمی‌دونم چیکار کنم خدا می‌دونه چقدر مامانم و خودم حتم برمی‌داریم کسی شرایط سخت داشته که الان دیگه تموم شده