موضوع بعدی قانون جذب  هستش ، باید بگم که این قانون علمی نیست و جزو شبه علم ها دسته بندی میشه
حالا شبه علم چیه !؟ یعنی این که برای این استدلال هایی که داده شده هیچ گونه دلیل علمی قانع کننده در محیط ازمایشگاهی نیست و هیچ کجا ثابت نشده و از طرفی کس دیگه هم نتونسته به صورت علمی رد بکنه
مروجین شبه علم خودشون دانشمند هایی میدونن که راجب همه رشته های علوم مانند عصب شناسی ، زیست شناسی و نجوم و ... اطلاعات دارن و از طرفی علم و قانون هایی مثل قاون های فیزیک کاملا رد میکنند و به قول اودشون قانون های جدید و متد های جدید کشف کردن ولی حالا اگه بهطون بگی اثبات کن جواب چیه ؟!
همچنین کاملا دوست دارن مثال هایی که میزنن راجب تجربیات شخصی باشه مثلا خانم شماره ۱ با قانون جذب تونسته بیماریش درمان کنه ولی ایا درمانش دلیل علمی داره !؟ خیر
میبینید این جمله ها اشنا نیست ؟ شبیه حرف های همایش ها و کتاب های این مدلی نیست !؟
حالا فرض کنید یک شخصی که بیماری سرطان داره شیمی درمانی نکنه و بشینه با قانون جذب خودش درمان کنه چرا که این قانون فراتر از علم هستش؟
نکته دیگ راجب شبه علم این هستش که شدیدا این استدلال ها وجود داره کاملا ربطش بدن به روش های درمانی باستانی و یک سری علومی که اون زمان بوده و الان فراموش شده
حالا بریم سراغ کلمه قانون جذب ، به دو صورت میشه بهش نگاه کرد اول این که هرچی بخوایم بهش فکر کنیم و جذب کنیم ،و طبق قانون های فیزیک باید هرچیزی را که ما جذب کنیم اون هم باید مارو جذب کنه ،هر عملی عکس العملی داره
حالا فرض کنید من بشینم و بخوام یه ماشین با فکر کردن جذب کنم اون ماشین چه جور میخواد من و جذب کنه !؟
حالا یه جور دیگ به کلمه فکر کنیم جذب بشه جاذبه ذهن و اینجوری بهش نگاه کرد که یک نفر مدام من و تحقیر کنه که تو نمیتونی ویه جور دیگه ذهن خود من همش بهم استرس بده و کل زندگیم تحت شعاع قرار بگیره کاملا واضح مقابله با این افکار خیلی خوبه و اینجا استفاده از کلمه مثبت و منفی کاملا درسته و حرف من اصلا این موضوع نیست
تاپیک بعدی راجب این موضوع و همچنین مثال هایی بیشتر از خرافات حرف میزنم این تاپیک مقدمه بود از این که پست نمیذارید ممنونم
لایک کنید تو اخرین تاپیکی که زدم تگتون میکنم❤