2777
2789

سلام من خیلی وقت شروع کردم راجب این مسائلی که جدیدا به شدت ترند شده و پرطرفدار شده بدونم منظورم راجب روانشناسی زرد و قانون جذب و از این قبیل مسائل هستش

اوج این کنجکاوی زمانی شروع شد  که وارد نی نی سایت شدم و دیدم چه قدر اینجا پر طرفدار و حسابی بهش معتقد هستن و همچنین به شدت علاقه مند به کتاب های روانشناسی زرد مثل راز هستن

که البته بگم این محدود به نی نی سایت نیست والان به لطف کتاب ها و همایش ها انرژی مثبت و قانون جذب و همچنین لطف بیشتر رسانه ها راجب این موضوع ،خیلی خیلی فراگیر شدند

بیشتر صحبت هایی که میکنم برگرفته از یکی از کتاب های خوبی که بهش راجب این قضیه برخوردم و اون کتاب دروغ های بزرگ هستش که نویسندش آبتین پوریا هستش این کتاب چاپ اولش منتشر شده و برای چاپ دوم اجازه نشر داده نشده  ،( این کتاب با قلم روان و همچنین در غالب مثال های قابل فهم نوشته شده و جالب) و به صورت کتاب های صوتی منتشر شده و بخش دیگه ای از حرفام از پادکست های مجتبی شکوری و برداشت من از این پادکست  هاست

تو یه تاپیک نمیتونم کامل راجب همه موضوعات حرف بزنم و مجبورم چند تا تاپیک بزنم ولی تاپیک هارو قفل میکنم که فعلا تا تموم نشده بحثی پیش نیاد ممنون میشم پست نذارید
و البته امیدوارم مثل تاپیک هوش مصنوعیم نشه که نقدش باعث بیشتر تبلیغات شد و همچنین گزارش نزنن دوستدار های قانون جذب ...

لطفا پست نذارید دوستان من تا بقیه مطالب پشت هم بذارم ❤

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

خوب اولین موضوع فرق بین روانشناسی علمی و روانشناسی زرد هستش ، مهم ترین نکته این هستش که روانشناسی زرد به ما اجازه احساسات منفی و ناراحتی و یا احساس هایی مثل خشم و نمیده و باید  مغز ما  با نوری از اتفاقات خوب و احساسات عالی پر شده باشه و فقط به اتفاق های خوب فکر کنی

میخوام یه مثال بزنم تصور کنید یک نفر در خیابون ناگهانی به شما حمله میکنه و شما رو کتک میزنه و شما باید به جای خشمی که موجب دفاع میشه لبخند بزنید و بگید مشکلی نیست دوست من ، بیا به اتفاق های خوب فکر کنیم حیف زندگی نیست که با دعوا بگذره مثبت باش !

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

موضوع بعدی قانون جذب  هستش ، باید بگم که این قانون علمی نیست و جزو شبه علم ها دسته بندی میشه

حالا شبه علم چیه !؟ یعنی این که برای این استدلال هایی که داده شده هیچ گونه دلیل علمی قانع کننده در محیط ازمایشگاهی نیست و هیچ کجا ثابت نشده و از طرفی کس دیگه هم نتونسته به صورت علمی رد بکنه

مروجین شبه علم خودشون دانشمند هایی میدونن که راجب همه رشته های علوم مانند عصب شناسی ، زیست شناسی و نجوم و ... اطلاعات دارن و از طرفی علم و قانون هایی مثل قاون های فیزیک کاملا رد میکنند و به قول اودشون قانون های جدید و متد های جدید کشف کردن ولی حالا اگه بهطون بگی اثبات کن جواب چیه ؟!

همچنین کاملا دوست دارن مثال هایی که میزنن راجب تجربیات شخصی باشه مثلا خانم شماره ۱ با قانون جذب تونسته بیماریش درمان کنه ولی ایا درمانش دلیل علمی داره !؟ خیر

میبینید این جمله ها اشنا نیست ؟ شبیه حرف های همایش ها و کتاب های این مدلی نیست !؟

حالا فرض کنید یک شخصی که بیماری سرطان داره شیمی درمانی نکنه و بشینه با قانون جذب خودش درمان کنه چرا که این قانون فراتر از علم هستش؟

نکته دیگ راجب شبه علم این هستش که شدیدا این استدلال ها وجود داره کاملا ربطش بدن به روش های درمانی باستانی و یک سری علومی که اون زمان بوده و الان فراموش شده

حالا بریم سراغ کلمه قانون جذب ، به دو صورت میشه بهش نگاه کرد اول این که هرچی بخوایم بهش فکر کنیم و جذب کنیم ،و طبق قانون های فیزیک باید هرچیزی را که ما جذب کنیم اون هم باید مارو جذب کنه ،هر عملی عکس العملی داره

حالا فرض کنید من بشینم و بخوام یه ماشین با فکر کردن جذب کنم اون ماشین چه جور میخواد من و جذب کنه !؟

حالا یه جور دیگ به کلمه فکر کنیم جذب بشه جاذبه ذهن و اینجوری بهش نگاه کرد که یک نفر مدام من و تحقیر کنه که تو نمیتونی ویه جور دیگه ذهن خود من همش بهم استرس بده و کل زندگیم تحت شعاع قرار بگیره کاملا واضح مقابله با این افکار خیلی خوبه و اینجا استفاده از کلمه مثبت و منفی کاملا درسته و حرف من اصلا این موضوع نیست

تاپیک بعدی راجب این موضوع و همچنین مثال هایی بیشتر از خرافات حرف میزنم این تاپیک مقدمه بود از این که پست نمیذارید ممنونم

لایک کنید تو اخرین تاپیکی که زدم تگتون میکنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.