2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون ظاهر چقد تو دوست داشتن طرف مقابل تاثیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر اولش مهمه ولی فقط اولش😁 

راستش تا وقتی از نظر یکی قشنگ نباشی اصلا اجازه نمیدن بهشون نزدیک شی که بخوان خودتو بشناسن 

هرکیم میگه نه الکی میگه 

من چند تا حشره برا درسم گرفته بودم فامیلمون همش میگفت این کفشدوزکه یا پروانه گناه داره آزادشون کن و فلان .

سوسکه چون سیاه گناه نداشت؟

ببین همه جا خوشگلا بیشتر خاطرخواه دارن😂😂

کاش همه مثل شما فکر میکردن

خیلیا اینجوری فکر میکنن عزیزم.مردای خوبم بالاخره پیدا میشن نگران نباش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببینین ظاهر زیبا رو همه دوست دارن همه بی دلیل جذبش میشن 

حالا اگر این زیبایی همراه با استایل مناسب باشه همه میگن جل الخالق و حالا اگررر اخلاق خوب هم ضمیمه این زیبایی بشه که نور علی نور میشه 

همه زیبایی رو دوست دارن اما چیزی که این زیبایی رو صد برابر میکنه روی خوش و ذات خوب هست 

اما فکر کن زیبا باشی و مغرور یا بد زبون ،چندش اور هست 

تعارف مع نداریم بخوای زیبایی رو کنار بزاری طول میکشه شناخت لازمه و میشه وابستگی و دلبستگی 

ظاهر اولش مهمه ولی فقط اولش😁  راستش تا وقتی از نظر یکی قشنگ نباشی اصلا اجازه نمیدن بهشون نزدی ...

واقعا درسته👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
جدی اینو زیاد میگن پس چرا اینقد زنا دنبال ظاهرن

بله...همینجوره.داستان لیلی ومجنون رو شنیدی.میگن لیلی خیلی هم از نظر دیگران زشت بوده ولی ازنظر مجنون که میخواستش زیباترین بوده..بقول شما اینقدر که خانوما دنبال زیبایی ان اقایون نیستن برای خودشون راحت اصلا اینچیزا براشون مهم نیست ....سوء تفاهم نشه خدایی بعضی از ما خانوما چشم وهمچشمیم

ینی اگه طول بکشه و شناخت انجام بشه حتی بدون زیبایی طرف دل بسته میشه؟

زیبایی ظاهر به مرور عادی میشه جدی میگم.اونچیزیی که ماها اول وآخرش باهم ارتباط میگیریمو زندگی میکنیم اخلاق و رفتارا مونه...خب منم خودم میگم معمولی ام همه میگن خوشگلم ولی همشون جذب رفتارو اخلاقام میشن و همشون بلا استثنا میگن فلان خصوصیت باعث شده اینقدر دوست داشتنی و خواستنی باشی