2777
2789
عنوان

همسر شلخته

154 بازدید | 12 پست

دوستان پیرو تاپیک قبلیم همسرم همه وسایلای قدیمی و خراب رو توخونه نگه میداره حتی لباسای قدیمی واگه بدونه انداختم بیرون ناراحت میشه

مثلا تایر ماشین و... ک خراب شده باشه هم تو حیاطمون نگه میداره خییلی دور و برم شلوغه چیکارکنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییی خیلی ناراحت کننده است ولی نمیدونم چه راهکاری بهت بدم.....اگه میشه وقتایی که سرکار بریزشون دور لاستیک هارومیفهمه ولی لباس رو که نمیفهمه یاقیچیشون کن و کهنه کن و جایی رو باهاشون تمیزکن بعدبریزدور

کم کم و نامحسوس بندازشون دور بگو نمیدونم کجاس بگرد توی وسایله و ….. 

همسر من عادت داشت تکه های روزنامه و‌مجلات که در مورد کشفیات فضا یا تکنولوژی و وسایل جدید بود رو نگه میداشت منم خیلی نامحسوس شروع کردم دور انداختن میپرسیدم فلان مطلب میگفتم نمیدونم بگرد همونجاهاس و غیره 

الان سااهاست این اخلاقش رو ترک کرده 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
کم کم و نامحسوس بندازشون دور بگو نمیدونم کجاس بگرد توی وسایله و …..  همسر من عادت داشت تکه های ...

اگه بفهمه دعوا میکنه

مثلا اونسری کفش های قدیمی دادم بیرون خییلی عصبانی شد و میگفت من اختییار خونه خودمم ندارم

اگه بفهمه دعواااا

یکی دوبار دعوا ارزششو داره ؛ یه گوشه ای جایی براش درست کن ؛ من شخصا اعتقادم اینه وسایل کهنه جمع کردن برکت میبره ؛ حتی تو فنگ شویی هم میگن از چیزی بیشتر از یک سال استفاده نکردی بده بره ؛ چون فقر میاره 

یکی دوبار دعوا ارزششو داره ؛ یه گوشه ای جایی براش درست کن ؛ من شخصا اعتقادم اینه وسایل کهنه جمع کردن ...

دقیقا نظرخودمم همینه و لی شوهرم میگه چرا فورا چیزی رو میندازی بیرون

وا خب نگه داری میخواد معجزه شه؛تخم دو زرده بذاره ؛ باید بندازی بره دیگه😂

میگه میدم کسی ک نیاز داره ولی هیچوقت هم نمیده بعدیک سال هنوز سر جاش هست

ولی اگه بدونه کم شده از خونه دعوا میکنه

میگه میدم کسی ک نیاز داره ولی هیچوقت هم نمیده بعدیک سال هنوز سر جاش هست ولی اگه بدونه کم شده از خون ...

تو منطقه ما هست لباس و این چیزا کهنه جمع میکنن ؛ خودت میتونی ببری بدی 

عین بابای منه ؛ صد سال میخواد کیفاشو بده بره ؛ هنوزم نداده ؛ میگم بذار من بدم بره ؛میگه نع باید بدم‌شخص خاصی🤦‍♀️🤦‍♀️ منم قایمکی انداختم رفت ، گفتم نمیدونم تو اساسا گم شد