2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چن سالته شاغلی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
20 سالمه دانشجو ام  شما چطور

۳۳ بیکار امروز خیلی گریه کردم برای کار 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چرا عزیزم

بیکارم ازدواجم جور نمیشه خانوادم غصه میخورن برام 😭😭

۳۳ بیکار امروز خیلی گریه کردم برای کار 

چند تا از تاپیکاتونو خوندم

اگر میبینی رشتت کار نداره چرا از یه طریق دیگه وارد نمیشی عزیزم؟ 

کارای هنری رو دوست نداری؟ 

مثلا من خودم دوسدارم یه کار هنری یاد بگیرم و بعد بزنم تو کار فروشش 

چند تا از تاپیکاتونو خوندم اگر میبینی رشتت کار نداره چرا از یه طریق دیگه وارد نمیشی عزیزم؟  ک ...

استعداد ندارم دوست ندارم پولم ندارم ی شغلی میخوام بهم حقوق بدن بعد سنمم بالاست حوصله ریسک ندارم

بیکارم ازدواجم جور نمیشه خانوادم غصه میخورن برام 😭😭

هر اتفاقی که تو زندویمون میفته از طرف خودمون هست

شما چرا انقدر مینالی و ناراحتی عزیزدلم

همه چیو حکمت خدا بدون و توکل کن به خودش

من خیلی به قانون جذب اعتقاد دارم و حس میکنم با فکر مثبت میتونیم به خیلی جاهابرسیم اگر خواسای میتونیم روزانه درباره ی چیزای مثبت زندگیمون صحبت کنیم تا زندگیمون به سمتشون کشیده بشه

استعداد ندارم دوست ندارم پولم ندارم ی شغلی میخوام بهم حقوق بدن بعد سنمم بالاست حوصله ریسک ندارم

انقدر انرژی منفی به خودت وارد نکن عزیزم سنی نداری که 

استفاده کن شما الان تو اوج جوانیتون هستین

هر چی که بخوایی همون میشه

من حس میکنم شما خودتو دست کم میگیری 

انقدر انرژی منفی به خودت وارد نکن عزیزم سنی نداری که  استفاده کن شما الان تو اوج جوانیتون هستی ...

نمیتونم به دروغ به خودم انرژی مثبت الکی بدم من اصلا جذبو قبول ندارم یا انرژی مثبت و منفی دنیا خیلی بی رحم تر از جذبه من حقیقت زندگیمو میگم 

نمیتونم به دروغ به خودم انرژی مثبت الکی بدم من اصلا جذبو قبول ندارم یا انرژی مثبت و منفی دنیا خیلی ب ...

امیدوارم هر چه زود ترر پیشرفت رو تو زندگیت ببینی

دوست داشتی بیا اینجا و به منم بگو کلیی خوشحال میشم عزیزمم