2777
2789
عنوان

از دست خواستگارهای بی فرهنگم😒🤦

235 بازدید | 5 پست

یه پسری عاشقم شده بود اومدن خواستگاری ولی جواب رد دادیم ازش خوشم نمیومد چهار بار واسه خواستگاری پیش قدم شدن کلی بقیه رو واسطه قرار دادن از دوست و اشنا همه موافق بودن با این وصلت ولی من راضی نبودم پسره کلی داغون شده بود سرکار نمی‌رفت توی خونه نشسته بود فقط گریه میکرد می‌گفت من فلانی و می‌خوام اخر سر بعد از یه ماه پسره به اجبار خانواده اش با یکی نامزد کرد الان هم عقدن ولی نامزدش هر دفعه منو میبینه انگار دشمنش هستم یه جور بااخم نگام می‌کنه🤦با نامزدش هم دعوا کردن سرمن  حتی کارشون مونده بود به طلاق برسه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر می‌کنه نامزدش بهش خیانت می‌کنه اخه من اگه اون پسره رو میخواستم زمانی مجرد بود میخواستمش نه الان که زن داره 🤦😐با کارشون دارن اذیتم میکنم هر جا عروسی مهمونی میرم همه به من اشاره میکنن میگن این همون دختره ی😥😑که اون پسر میخواستش با زنش سر همین دعوا داره😢

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
بیشتر الان ذوق زده هستی تا بی فرهنگ بودن خواسگار

کاش ذوق زده بودم اما نیستم جای من نیستی چقدر عذاب اور همه یه جور بدی نگام میکنن انگار باعث مشکلات اونا منم🥺دارن بد منو همه جا میگن در صورتی که من کاری به هیچکسی ندارم