2777
2789
عنوان

بچه ها رگ دستم قفل کرده 😭

409 بازدید | 17 پست

نمیدونم چیشده اصننننننن

انگشت شصتم سه چار روز بود درد میکرد دیگه دیروز یهو ورم کرد و تکون نمیخورد..

رفتم دکتر گفت رگش گرفته و قفل کرده😭

گف ماساژ بده ببین چطور میشه..ولی خیلیییی درد داره خیلیییی..

گف اگه بهتر نشه،باید بیای عمل شه..خیلی میترسم من😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهرانی برو بیمارستان شفا یا معیری  هر دو دکتر فوق تخصص معاینت میکنه و هر دو دولتیه فقط بیمه ها ...

ن قمم..گف فشار اوردی سر چیزی..قفل کرده..

یک ماساژ داد خودش..یه گردی حس میشه اون زیر..گف اینجاش گرفته😢

ن قمم..گف فشار اوردی سر چیزی..قفل کرده.. یک ماساژ داد خودش..یه گردی حس میشه اون زیر..گف اینجاش گرفت ...

انشالله خوب میشی اما اگر واقعا تشخیص و کار اساسی میخوای این ۲ تا بیمارستان فوق تخصصن اصن ب دکتر شخصی و پول زیااد اعتماد نکن بیا تهران برو بیمارستان

سلام 🙃🦚
انشالله خوب میشی اما اگر واقعا تشخیص و کار اساسی میخوای این ۲ تا بیمارستان فوق تخصصن اصن ب دکتر شخصی ...

باشه مرسیی عزیزم

از دیروز بهتره..اخه گف دررفتگی هم داشت یه کوچولو..

ولی خب بازم دردش خیلی زیااااده..اصن عجیب غریبه..

حالا تا فردا خوب نشم باز میبرم نشون بدم😔

یه اصطلاحی هست شکسته بندا میگن

رگ رو رگ

مچ من زیاد اینجور میشد وقتی وسیله سنگین برمی‌داشتم یا مثلا توپ با ضرب می‌خورد تو دستم

اگه شکسته بند باتجربه میشناسی برو شاید خوب بشه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
انشالله خوب بشی  نگفت دلیلش چیه ؟؟

قربونت..ن گف اصولا قالیبافا و خیاطا و .. ک باقیچی زیاذ کار میکنن ..یا کارگرا اینجور میشن..

ولی من تعطیلاتو مهمونی بودم کاری نکردم اصلااا

صب از خواب بلند شدم،درد میکرد..رفته رفته هم بیشتر شد..🥺

قربونت..ن گف اصولا قالیبافا و خیاطا و .. ک باقیچی زیاذ کار میکنن ..یا کارگرا اینجور میشن.. ولی من ت ...

شاید از فکر و خیال و عصبانیت ؟؟

ریلکسی ؟؟

اعصاب سرمنشا خیییلی مریضی هاست 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
یه اصطلاحی هست شکسته بندا میگن رگ رو رگ مچ من زیاد اینجور میشد وقتی وسیله سنگین برمی‌داشتم یا مثلا ...

اره تو قم یکی هست معروووف..پیش اونم رفتم..گف یه در رفتگی ریز داشت جا انداختم..ولی در اصل همون رگته

شاید از فکر و خیال و عصبانیت ؟؟ ریلکسی ؟؟ اعصاب سرمنشا خیییلی مریضی هاست 

ن بابا من نیشم بازه همش😅

خیلی مثبت نگرو .. اینام..عصبانیتم. تهش یه لحظش..معلوم نیس چشه