2777
2789
عنوان

عمل بینی

93 بازدید | 9 پست

سلام بچها ۳ روزه بینیمو عمل کردم 

صورتم بدجور باد کرده و کبود شده راه حلی دارید زودتر بهتر بشم؟

لطفا تجربه ای که فکر میکنید به دردم میخوره هم بگید♥️

تا چند وقت نخندم بنظرتون؟

کیوی پیدا کن بخور 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

آب کرفس بخور 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیت نده بدتر شم؟😢شما امتحان کردین خودتون؟

آآره من کیوی زیاد خوردم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اها ممنون  یه سوال شما چند روز بعد رفتین حموم؟

دراز کشیدم خواهرم موهام شست همون سه روز بعد که گذشت و فقط صورتم آب نخورد بعد هفت روز روزی که میخواستم برم گچ برداره رفتم حمام 

روزی که میخام برم گچو بردارم باید باید برم حموم؟

ممن نمی‌دونم روال کار دکترت چی هست از خودش سوال کن