2777
2789
عنوان

طلاق

463 بازدید | 47 پست

سلام میخوام طلاق بگیرم ولی مهریه ام میخوام 

چندتا سوال دارم اول درخواست مهریه کنم بعد برم خونه بابام منتظر باشم اون برع درخواست طلاق بده بهتره ،یا نه برم درخواست طلاق بدم و هم مهریه با هم ؟؟

و اینکه بعد از درخواست مهریه میترسم برگردم خونه اگه برم خونه پدرم به مشکل بر میخورم ؟

و اینکه همسرم هیچ کاری ندارع فقط ماشین داره ک اونم باهاش آژانس کار میکنه چجوری مهریم پرداخت میکنه اگه نتونه پرداخت کنه ایا زندان میره ؟؟و اینکه معریه ۱۱۴سکه هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فرقی نداره اگر مهر میزاری اجرا بدون که باید بری خونه ی بابات...دلیل برای طلاق باید داشته باشی زندانی هم داره مهریه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

اگه دلیل قانع کننده مثل اعتیاد ، حبس طولانی مدت ، ندادن نفقه و امثالهم نداشته باشی به راحتی نمیتونی طلاق بگیری و حداقل ۵ ، ۶ سال درگیری مگر اینکه وکالت در طلاق داشته باشی

بابت مهریه هم اگه ماشین و توقیف کنی چون اون ماشین اسباب کارشه میتونه از توقیف دربیاره 

مهریه هم قسط بندی میشه سالی یک سکه 

گاهی ۱۸ ماه یک سکه هم دیدیم زندان هم نمیره مگر اینکه قسطاشو به موقع پرداخت نکنه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

چرا میخوای طلاق بگیری عزیز دلم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
والا فرقی نداره اگر مهر میزاری اجرا بدون که باید بری خونه ی بابات...دلیل برای طلاق باید داشته باشی ز ...

خب باید برم خونه بابام اگه بمونم ک منو اذیت میکنه فقط چجوری ثابت کنم ک خرجی مو نمیده من بگم بهم پول نمسده اون میکه دروغ میزنه چحوری ثابت کنم

اگه دلیل قانع کننده مثل اعتیاد ، حبس طولانی مدت ، ندادن نفقه و امثالهم نداشته باشی به راحتی نمیتونی ...

برغی اسنکه نفقه نمیده چجوری باید ثابت کنم الان تصمیم دارم هیچی نگم فقط مدرک جمع کنم ولی هیچی نمیدونم چی جمع کنم

چرا میخوای طلاق بگیری عزیز دلم 

خیلی ازیتم میکنه کلن به خرف پدرشه و هر چی باباش میگه عمل میکنه خانوادم همه جوره بهش کمک مالی کردن ولی همش ازشون بد میگه خودمو خیلی ازیت میکنه چحوری بگم همش دلمو میشکونه همش به هاطر حرفای مسخره باباش باهام دعوا میکنه هیچ جوره حمایتم نمیکنه خیلی ازیتم میشم 

خیلی ازیتم میکنه کلن به خرف پدرشه و هر چی باباش میگه عمل میکنه خانوادم همه جوره بهش کمک مالی کردن ول ...

حیف هست زندگیت. شاید درست شد. یا این که اگه طلاق گرفتی با کسی که ازدواج میکنی بدتر باشه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خب باید برم خونه بابام اگه بمونم ک منو اذیت میکنه فقط چجوری ثابت کنم ک خرجی مو نمیده من بگم بهم پول ...

عزیزم شما برای نفقه اقدام کن بگو بهم نفقه نداده با اینکه تا این تاریخ خونه بودم ایشون باید اثبات کنه مدرک بیاره که به حسابت پول ریخته...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم شما برای نفقه اقدام کن بگو بهم نفقه نداده با اینکه تا این تاریخ خونه بودم ایشون باید اثبات کنه ...

خب برم خونه بابا عیب نداره؟؟و اینکه از حسابم پرینت بگیرم همین کافیه؟؟

خب برم خونه بابا عیب نداره؟؟و اینکه از حسابم پرینت بگیرم همین کافیه؟؟

آره برو...پرینتو بگیر خوبه...مدرک داری...