2777
2789

ضدلک ام کیو کی استفاده کرده عوارض داره؟تاچه حد پوستو روشن میکنه ولکه هارو میبره؟نمیخوام خییلی سفید شم فقط درحدی که لکه هام بره وپوستم یکدست بشه.  دکتر برام نوشته ولی میترسم استفادش کنم چون داخلش هیدروکینون داره اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه لطفا براش دعا میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط روی جای جوشات بزن نه معجزه که نمیکنه همون جای جوشم قطعی نیست ببره یا نه

من جای جوش ندارم یه لکه های کوچیک کمرنگ در حد کک و مک که پراکنده هست تو صورتم دوست دارم اونا برن پوستم صاف بشه 

من جای جوش ندارم یه لکه های کوچیک کمرنگ در حد کک و مک که پراکنده هست تو صورتم دوست دارم اونا برن پوس ...

خب پس همون تو هم نقطه ای بزن جای دیگه نزن

ولی بزن اگر قرار بود با این چیزا آدم سفید شه کسی لیزر برای روشن کردن پوست نمیرفت

خب پس همون تو هم نقطه ای بزن جای دیگه نزن ولی بزن اگر قرار بود با این چیزا آدم سفید شه کسی لیزر برا ...

خب من از جایی که میرفتم لیزر موهای زائد کرم دست ساز گرفتم لعنتی توش لایه بردار داشت یه ماه زدم پوستمو خیلی سفید کرد ولک هام رفتن ولی ترسیدم گذاشتم کنار حالا پوستم شده مثل قبل یه کم بدتر هم شده رفتم دکتر بهم ام کیو داده گفته بزن همه جای صورتت اینم میترسم بزنم 

من ضد افتاب رنگی ام کیو داشتم یه سال زدم ترکووووند پوستمو هنوز که هنوزه درست نشد که نشد چقدم خرج کردم داغون شد

ولی خواهرم الان ویتامین c ام کیو میزنه خیلییی پوستش روشنو شفاف شده مثه اینه شده نمیدونم دیگه بستگی داره به پوستت بسازه یا نسازه یه محصول