2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین برا دخترم نگرانم .....

884 بازدید | 24 پست

دوستان بچمو بردم سنجش امسال اوله 

سه ردیف پایین تابلو چشمو نمیدید درست حسابی

بردم چشم پزشک یزد اولی یه دختر جوون بود چنان ترسوندن منو و گفتن استیگماته بزرگ شه کور میشه فلان بهمان 

با دستگاه تست کرد و عینک نوشت و گفت حتما ۲۴ ساعته رو چشمش باشه و درنیاره اصن فقط موقع خواب دربیاره

باباش قبول نکرد بردیمش یه دکتر خیلی سن بالا بازم یزد که قدیمی و مشهور بود ، اون برعکس این دختر جوونه گفت نه نمیخواد ۲۴ ساعته بزنه اصلا چنین کاری نکن اسیب میزنه و فلان و از اول یه عینک با نمره جدید نوشت بعد دستگاه که زد و گفت فقط موقع درس و نقاشی و گوشی بازی بزنه و نمیخواد کامل بزنه 

الان موندم حرف کدوم درست بوده 

شوهرم نسخه این پیرمرده رو قبول کرد گفت قدیمیه تجربش بیشتر و معروفتره 

کسی بوده بچش مث من باشه ؟؟ تورو خدا جواب بدین صلوات میفرستم برا سلامتی بچه هاتون 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر دیگه هم ببر

ولی من خودم استیگمات بودم عینک نمیزدم اصلا 

ولی یهو توبزرگسالی چشام ضعیف شد حالا نمیدونم تاثیر داشته یانه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگه نمره چشمش زیاد بالا نرفته حد همین نیم ایناباشه تو مواقعی که باید تمرکز کنه حالا مثلا درس یا اینا یا نوشتن و مطالعه کردن باید عینک بزنه

از ادمای پوچ و توخالی تو زندگیم بدم می اد :)

عزیزم اول از همه اینکه نگران نباشین..

اینکه گفته دور از جون بزرگ بشه ک و ر میشه رو اصلا درک نکردم!!..... استیگمات و نزدیک بینی و دوربینی مشکل خاصی نیست خیلیا دارن. من آستیگمات بودم ۱۲ سال عینکی بودم و بعدش عمل کردم الان عینک لازم ندارم. 

حتما مراقب دخترتون باشین و هر ۶ ماه چشماشون رو برای معاینه پیش پزشک ببرین و مواظب باشین این احساس رو نداشته باشه که نقصی داره !!

برا چی کور بشه !!!؟

جفتشون گفتن آستیگمات؟؟؟؟ فقط استیگمات؟

اگر فقططط آستیگماته و تا الان بچت مشکلی توی دید معمولی نداشته فضای بیرون و چاله چوله رو میبینه

فقط باید موقع نقاشی. و مطالعه و نوشتن و گوشی تو چشمش باشه

اول ک عینکو گرفتید باید همش بزنه چون عادت نداره

یه سه چهار روز اول همش چشمش باشه ک عادت کنه به دید با عینک

منم یه ساله چشمم استیگمات شده قبلا خوب میدیدم حتی گواهینامم بدون عینکه

اولش چند روز ۲۴ ساعته رو چشمم بود تا عادت کنم

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
نمرش چنده

نمیدونم تو نسخش بود ک باباش نسخه رو برد اداره بیمه 🥺

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
نمرش چنده

نمیدونم تو نسخش بود ک باباش نسخه رو برد اداره بیمه 

برا چی کور بشه !!!؟ جفتشون گفتن آستیگمات؟؟؟؟ فقط استیگمات؟ اگر فقططط آستیگماته و تا الان بچت مش ...

اره گلم بدون عینک تمام کاراشو میکنه حتی مشق مینوشت و نقاشی میکشید و چاله چوله هارم میدید 

دکتر اولی خیلی ترسناک گفت هرگز عینکو درنیاره استیگماته

دومی گفت نه یه ضعیفیه و نمیخواد همش رو چشمش باشه 

من همش نگرانم نکنه اولی درست گفته باشه و من بخاطر حرف دومی کم بزنم سر چشاش عینکو و تنبل شه چشاش 

اگه نمره چشمش زیاد بالا نرفته حد همین نیم ایناباشه تو مواقعی که باید تمرکز کنه حالا مثلا درس یا اینا ...

دکتر اولی خیلی ترسناک گفت هرگز عینکو درنیاره استیگماته

دومی گفت نه یه ضعیفیه و نمیخواد همش رو چشمش باشه 

من همش نگرانم نکنه اولی درست گفته باشه و من بخاطر حرف دومی کم بزنم سر چشاش عینکو و تنبل شه چشاش