2789
عنوان

پیامک

202 بازدید | 13 پست

سلام  دوستان 

من آرزو  هستم 24 سالمه 

تازه با یکی محرم شدم میخوام با خانوادش صحبت  کنم هنگ میکنم میمونم چی بگم همه چی یادم میره 🙊🙈

دخترا جواب بدن خانم ها تجربه دار جواب بدن لطفاً 👉🏻

دخترا نمیدونم  چرا وقتی با خانواده  نامزدم حرف میزنم 

حرفام یادم میره..... 🤦🏻‍♀️ 

مثلا پیام میده سلام خوبی چطوری  خانواده  خوبن دیگه  من هول میشم هنگ میکنم  یکی ب دادم برسه منو از این هنگی در بیاره ثواب دارع بخداااا 

من تا حالا  با کسی رسمی صحبت  نکرد بودم الان با اونا رسمی حرف میزنم هنگ میکنم  🥺😔

لطفاً  بگید چیکار  کنمممممم ؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون شما خوبین خانواده هم خوبن سلام میرسونن😐این رسمی

اره خب اینجوری  راحته اما خیلی  سوال جواب میکنن تو چت کردن ادم میمونه چی بگه تازه فردا هم بهم گفته خواهرش تلفنی صحبت کنیم باهم 

ببين 😂هرچى گفتن هر سؤالى پرسيدن تو جوابشونو بده 

خيلى محترم 

تو نگو بگو شما و...

هول نكن اونام ادمن مث خودت 

همينطورى پيش برو عادت ميكنى اونا راحت ميشن باهات توهم راحت ميشى

فقط تنها چيزى كه اونارو جذب خودت ميكنه اينه كه خودت باشى و مهربون و محترم باشى:)💖💜

✨️🖤

اره خب اینجوری  راحته اما خیلی  سوال جواب میکنن تو چت کردن ادم میمونه چی بگه تازه فردا هم ...

اصلا استرس نده به خودت قبلش چندتا نفس عمیق بکش صحبت کن باهاش زیادم خشک و جدی نباش که بگن خیلی خودتو میگیری و زیادم گرم نباش:)

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
اره خب اینجوری  راحته اما خیلی  سوال جواب میکنن تو چت کردن ادم میمونه چی بگه تازه فردا هم ...

سلام 

تایپیک پرتاب لیوان قفل شده بود ، اومدم اینجا ، از گوگل  دعای فراموشی معشوق از راه دور ( یا دعای فراموشی معشوق ) بخون ، 

بعد اگه دلت خواست چله های بخت گشا انجام بده ( اکثر چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی ) سوره ی یس هم باطل سحره ( باطل بستگیِ بخت ) هم گسایش بخت ؛ دیگه نمیخواد چله های باطل سحر انجام بدی .

بنده تایپیک چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم

آهان یادم رفت ، برای یه کاربری ( قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه از طریق حروف ابجد ) اسکرین ها و سرچ شده ها رو ، تو اولین تایپیکم ( رباب اسم سنگینیه ) گذاشتم ، سرچ کن 

آهان یادم رفت ، برای یه کاربری ( قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه از طریق حروف ابجد ) ...

ممتوجه  نشدم میشه واضح تر صح کنید ممنون  میشم؟ 

ممتوجه  نشدم میشه واضح تر صح کنید ممنون  میشم؟

در مورد حروف ابجد هست ( قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه = همون عکس زمینه صورتی که بهش میگن محاسبه ی شیخ بهایی ( که بهش میگن ستاره ی دوام ) 

و لوح وصال یا فراق که با ابجد صغیر حساب میشه باقیمانده اگر در لوح وصال باشه ادامه ی عشق میسر است و اگر باقیمانده در لوح فراق باشد خواه ناخواه به متارکه برسد ( که بهش میگن ستاره ی عشق 

من اون عکس زمینه صورتی رو سال ۹۴ اتفاقی پیدا کردم 

و مفصل تر رو 《 اهورا مشکان ازدواج 》 رو سال ۹۶ اتفاقی پیدا کردم 

در مورد حروف ابجد هست ( قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه = همون عکس زمینه صورتی که به ...

و کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند ( محاسبه ی ابن سینا ) 

همون شاتی که پرانتز قرمز مشخص کردم ( و از اهورا مشکان ازدواج تیتری که در تاریخ ۲۰  اسفند ۸۹ ثبت شده) از وسطای صفحه اسکرین گرفتم