2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندس سر پروژه ان😑

وای چه کار سختی هم دارن. همینه که میگم به خاطر برق تعطیله. چون اگه مهندس باشن و کارشون میدانی باشه کولر لازم ندارن چون بیرونن. اینا هم که به فکر سلامتی مردم نیستن نگران برقشونن!

وای چه کار سختی هم دارن. همینه که میگم به خاطر برق تعطیله. چون اگه مهندس باشن و کارشون میدانی باشه ک ...

اره دقیقااا

وگرنه کارگری که تو این هوا در ارتفاع کار میکنه قطعا گرما زده میشه

خدا لعنتشون کنه که همیشه زورشون به مظلوم میرسه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ولله تعطیل نمیشیم میگم تعطیل بشه  تعطیل میشه تو خونه حوصله مون سر میره  نمیدونم با خودم ...

من این مدت حتی 5شنبه و جمعه هم مجبور بودم کار کنم برای همین دلم تعطیلی میخواست. هرچند تو تعطیلی هم باید تو خونه کار کنم ولی بهتر از بیرون رفتن تو این گرماست.

فقط دولتیا تعطیلن یا همه

هوای گرم دولتی و غیر دولتی رو از هم تشخیص میده ایا؟.این چه سوالیه میندازید دهن کارفرماها.گفتن کل کشور به دلیل گرما تعطیل.(حالا بماند که تو رشت هوا ابری شده و خنک🤪🤪)

وا هنوز بی خبرین؟ قبل از ظهر اعلام کردن که 4شنبه و 5شنبه کل کشور به خاطر گرما تعطیله. حتی بانکها. من ...

عزیزم یه سوال

حقوق شرکت های خصوصی از دولتی بیشتره؟

و

اگر اشکال نداره میگید فعالیت شرکت در چه زمینه ای هست؟