من *140*11#رو که میزنم میزان شارژو نشون میده بعد پیام میاد برام که چقدر نت دارم
از همراه من هم میتونی بفهمی
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من *140*11#رو که میزنم میزان شارژو نشون میده بعد پیام میاد برام که چقدر نت دارم از همراه من ه ...
ممنونم ولی واسه بسته الان رو نشون میده اما اون قبلی ها رو نمیگه . همراه من هم رفتم میگه مثلا اون روز چقدر مصرف داشتی اما نمیگه تو چه تاریخ خرید داشتم و چقدر بوده دقیق
ممنونم ولی واسه بسته الان رو نشون میده اما اون قبلی ها رو نمیگه . همراه من هم رفتم میگه مثلا اون روز ...
عزیزم برنامه همراه من قسمت بسته ها سمت چپ قسمت بالا رو تاریخچه میزنی مثلا از خرداد تا تاریخ امروز
انتخاب میکنی هر بسته ای که گرفتی باشی با ساعت و تاریخ و میزانش نشون میده
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍