miss__royaaa مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 4242 عنوان خلط گلو | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 18 پست بچه ها واقعا دارم کلافه میشم نه مریضم نه سرما خوردم هیچی سالمممم قبلا نداشتم گلوم صاف صاف بود نمیدونم یهو خلط اومده سراغش چیشده قبلا مامانم و داییم و ایناهمشششش داشتن میگفتم چرا مدام اینا خلط دارن ؟؟ الان خودمم مدام همش دارم واقعا دارم کلافه میشم چرا آخه 1402/05/10 | 16:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nalley_baroon عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1366 اره منم کرونا خفیف گرفتم ولی نمیدونم به اون ربط یا نه واقعا دارم کلافه میشم سلام عزیزممیدونم تاپیکت برای خیلی وقته پیشه ولی میخواستم بدونم تونستی خلط گلوت رو درمان کنی؟ بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
miss__royaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 4242 سلام عزیزممیدونم تاپیکت برای خیلی وقته پیشه ولی میخواستم بدونم تونستی خلط گلوت رو درمان کنی؟ سلام عزیزم خوب هستی ؟ببخشید دیر جواب میدمبهتر شده ولی از بین نرفته وقتایی که سرما میخورم دوباره وخیم میشه تا یک ماه درگیرشم ولی دیگه هست باهام حتی شدی یه ذره
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19010 منم یه ماهی هست اینجوری ام نمیدونم چیشد گرفتم حتی قبلش مریضم نبودم چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ