2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید .

5 بازدید | 1 پست

من عروس اول خانواده ام . حالا قراره یه جاری گیرم بیاد . من غریبه هستم و اون آشناست.  مادرشوهرم امروز میگه آدم بره آدم از ته روستای خودشون بگیره ولی غریبه نگیره . منم ناراحت شدم . شوهرمم که پشت مادرشه.  الانم خونشونم ‌. خیلی اعصابم خورده . از صب حرف نزدم . خونه خودمون یه شهر دیگس اومدیم تعطیلات.  چند روزی هستم اینجا . میشه راهنمایی کنید چجوری باید رفتار کنم ‌ . بار اولش نیس اینو میگه همیشه میگه

سلام 

خیلی متاسفم به خاطر حسی که دارید تجربه میکنید. 

من یه راهکار دارم که حالتون بهتر بشه. 

به این فکر کنید که ایشون یه آدم کامل و آگاه و فهمیده نیست و بر اساس درک و شخصیتی که داره چنین کلمه ای رو به زبان آورده و چه بسا در دوره جوانی بارها این حرف به ایشون زده شده باشه و خودش قربانی این رفتار بوده باشه. 

حالا شمایی که آگاه و فهمیده هستی و میدونی این حرف اشتباهه چرا باید خودت رو به هم بریزی و ناراحت کنی؟ 

مگه جایگاه و ارزش شما با کلام دیگران مشخص میشه . 

مگه مهمه که ایشون چی تو ذهنشه ؟

اصلا مگه قراره دیگران همیشه حرف زدن شون مطابق میل ما باشه؟

چرا همه رو با خودتون مقایسه می کنید و انتظار دارید مثل شما سنجیده و فهمیده رفتار کنن. 

خب هستن آدمهایی که واقعا نمی فهمن چی دارن میگن و حرف شون چه اثر بدی داره. 

سالها تجربه زندگی نتونسته بهشون بفهمونه این مدل حرف زدن زیبا نیست و خیلی ها از کلام ایشون ممکنه زخم خورده باشن چون نا آگاه و پر از خلا های درونی هستن. حالا با این تعاریف شما این چند روز فقط لبخند بزن و شاد باش و از مسافرتت لذت ببر و بزار ایشون هم بره ته روستاشون برای پسرش عروس بگیره ...