2777
2789
زیرش شعله پخش کن بزار
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره این در قابلمه عالیه مخصوصا واسه مهمونیای زیاد که ته دیگ نمی خوای
گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
برنج رو موقع دم گذاشتن توش نصف استکان آب بریز. شعله کم تا نیم ساعت بعدش خاموش کن . اینطوری هم زودتر دم میشه هم ته دیگ نمیشه
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
شعله رو واسه دم تا آخر آخر کم کن به موقع هم خاموشش کن ،زمان دقیق نداره ، بستگی به نوع برنجت داره
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اگرم ته دیگ میشه و دوست نداری بعد از خاموش کردن ده دقیقه بذار با همون در بسته بمونه تهش نرم نرم میشه
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....