2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از یک نفرطلا دزدی کرده به من نگفت ولی من فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 83 پست
اگه مطمئنی به خودش بگو یه جوری برگردونه

دیشب همین جوری یه چیزهایی بهش زسوندم گفتم با طرف من حرف زدم گفته سنگ و اینا هم همراهش بوده یعنی بفهم من فهمیدم تا اخر شب بیست بار به من زنگ زد میگفت نه فلانی دروغگوه دروغ میگه هیچیش گم نشده زنگ زدیم شوهرش گفتیم طلاتون گم شده اونم گفته بیخیال این زن خودش قایمش کرده نمیگه داده دست مادرش چرت و پرت میگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

بنظرم به شوهرت نگو به دوعلت.یکی اینکه غرور شوهرت میشکنه وامکان داره زندگی خودتم خراب بشه وجنگ و دعوا پیش بیاد.دوم اینکه خدا ستارالعیوب توهم بزار خودت بدونی ومادرشوهرت 

ولی به مادر شوهرت بگو اگه واقعا مطمعنی ومیدونی زیرش نمیزنه چون شاید اگه بعش بگی بخودش بگی اینکار باعث بشه بخودش بیاد ودست دزدی بمال کسی دیگه نزنه اگه پسش داد یه طورکه صاحب خونه شک نکنه ولتونه پیدا کنه یه جایی بزارید که ببینه البته جاییکه با جارو برقی کردن تویه جارو نره. گوشه کمدی تویه گشویی یا زیر لباسی تو کشو

با چشات دیدی برداشت؟! چ راحت تهمت میزنی

با نشونه هایی که دیدم فهمیدم شما هم راحت داری  تهمت میزنی بله با طلاها مهره مار و چند تا سنگ قیمتی برداشته بود نشون من داد گفت اینارو پیدا کردم به نظرت چین با طرفم که فامیله اونم حرف زدم گفت طلاهامو بردن و ادرس همون سنگ ها و مهره مار رو هم داد مادرشوهرم من تا یک روز قبلش پولی نداشت تو کارتش فرداش رفت بیرون و اومد پنج میلیون اومد حسابش که به من گفت شوهرم برام ریخته شما بودی شک نمیکردی مطمن نمیشدی

متاسفم برات واقعا دیگه گفتن نداره باید حتما بگی البته اگه مطمعنی

پس شوهرمو چیکار کنم زندگیمو چی چطور ثابت کنم ای کاش اون روز دنبالش میرفتم میدیدم میفروشه به کدوم طلا فروش به صاحبش یه جوری میرسوندم بره اون طلافروشیه سوال کنه بلاخره دوربین دارن

نگو.ابروی خودت هم میره.میتونی به‌همسرت اطلاع بده یا ناشناس به مادرشوهرت بگو پس بده

اینو انجام بدم بهتره راست میگی ندونه منم یه تماس ناشناس داشته باشه بگو من دیدمت برو پولشو به طرف پس بده نه لوت میدم

یا خدا  اگه واقعا مطمعنی اینکارو کرده بخوده ملدر شوهرت بگو  یه جور غیر مستقیم بده بتو بز ...

بله زیرش میزنه دیشب تلفنی یه چیزهایی بهش رسوندم تا اخر شب بیست بار زنگ زد و میگفت طرف دروغگوئه چیزی گم نکرده و خیلی حرف های دیگه

عاقلانه نیست بگی  به نظرم یا از خودش بدزد دوباره بنداز در خونه صاحب اصلی  یا اگه نتونستی ...

مگه شوهر من بهش بگم زیر بار میره که مادرش دزدی کرده به اونم دیشب یه چیزهای رسوندم چیزی نگفت تو فکر فرو رفت

باز یه تاپیک سرکاری . استارتر رفته دوراشو تاپیکای دیگه میزنه. گزارش میزنم جواب ملتو نمیدی 

نه بخدا نی نی سایتم مشکل داشت وارد نمیشد من دارم خودمو چند روزه میخورم که چیکار کنم نمیتونمم بیخیال بشم اومدم از شماها کمک بگیرم

اولا ندیده  دوما تهمت خوب نیست سوما اگه برداشته باشه مگه قبول میکنه پس بده چهارما باعث خونه ...

من ادمی نیستم تهمت بزنم قبلا هم میدونستم مادرشوهرم این کارو میکنه ولی هیچ وقت مطمن نبودم میگفتم الکی تهمت نزن ولی این بار با اون حرکت هاش و کارهاش نشونه ها مطمن شدم دیگه مادرشوهرمم فامیله پس از بچگی میشناسمش