2789
بزرگ میکنه چون حاوی هورمون زنانست برای همینم خوردنش برای مرد ضرر داره و مرد رو عقیم میکنه
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عین زهرماره من با دوتا قاشق عسل قاطی میکنم میخورم هرشب یه لیوان الان یک هفتس میخورم سینه هام خوب بود سفت بود ولی بعد زایمان دخترم یک ماهم بیشتر شیرمو نخورد ولی سینه هام کوچیک و شل شده خیلی ناراحتم و او روحیه ام تاثیر گذاشته
فرنوش جان منم سینه هام سایزش خوب و سفت بود بعد زایمان دخترم اصلا سینه نگرفت ..دو ماه شیر دوشیدم براش .بعد اینکه دیگه نتونستم شیر بدوشم و شیر سینم خشک شد تا حدود سه ماه کمتر یا بیشتر سینه هام حالت کوچیک و شل در حد چروک شد ولی دوباره به حالت اولش برکشت دقیقا مثل اول کار. خاصی هم نکردم .پسرم هم که دنیا اومد بعد شیر دهی پسرم که تمام شد تا مدتی باز همونطور شد و دوباره خوب شد

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html