2777
2789
عنوان

اقا برا عروسی اهنگ لاتی

135 بازدید | 9 پست

اهنگ دیوانه ی زنجیری از وحید مرادی خیییلی دوس دارم و با شوهرم خاطره های زیااادی باش داریم حالا بنظرتون زشته تو عروسیمون بزاریم و باهاش برقصیم؟  😍 تو همممه روزای خوب و باحالمون این موزیک بوده

😑 برای رقص دونفره ی لایت عاشقونه میذارن ، تو فکر کن همه منتظرن بعد شما برین بااین اهنگ وسط . 

اینو ریمیکیس بین اهنگای دیگه میتونی بگی پخش کنن ولی برای دونفره ن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آهنگ برای رقص  با ساقدوش و دوستانت خوبه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اره خیلی باحالههه .. تو عروسی ی دوستامون اااخر مجلس موقع شام گزاشتن کلی باش رقصیدیم من و شوهرم خیلی ...

واسه رقص عروس داماد خیلی بیخوده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
واسه رقص عروس داماد خیلی بیخوده

رقص اصلیمون ک نههه گفتم ک بالاتر .. بین موزیکا پخش شه باش برقصیم .برا رقص اصلیمون لبخندتو از علی قادریان و ریمیکس قسم علی باباییو انتخاب کردیم

رقص اصلیمون ک نههه گفتم ک بالاتر .. بین موزیکا پخش شه باش برقصیم .برا رقص اصلیمون لبخندتو از علی قاد ...

اهاااا

نه اینجوری چه اشکالی داره هر آهنگی پلی میشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین