شایا_فخری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2022 عنوان کیا کولر ندارن ؟ 102 بازدید | 5 پست ما کولرمون دیروز سوخت رفتیم فروشگاه گفتم شنبه میاریم چون سه روز تعطیله حالا من با این وضعم چیکار کنم 💔🙂 اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها 1402/05/10 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 برید جای دیگه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
شایا_فخری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2022 برید جای دیگه رفتیم باز نبودن اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 رفتیم باز نبودن تو دیوار بزن هستن مغازه هایی ک بازن آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
لیلیوممرداب عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11694 ببخش اینجا پیام دادم، لطفا جواب بده اون کاری که تو نظرمه برا شوهرم جورمیشه؟کی؟ ..........