2777
2789

خانوادم میخوان برن مسافرت. من نمیدونم باهاشون برم یا نه! 

چون من و برادرم اخلاق های سازگاری نداریم، و در کل وقتی تو جمع خانواده هستم خیلی اذیت میشم. 

18 سالمه و سال بعد کنکور دارم هنوز دهم و یازدهم رو جمع نبستم🤒بمونم خونه درس بخونم یا برم سفر ده روزه؟ 

به علاوه امروز با مامانم بحث کردم بهم گفت خب نیا😔الان دیگه بهم برخورده. ولی از دیشب یه ترسی تو دلمه، اگه برن تصادف کنن چی؟ دلم نمیخواد بدون من اتفاق بدی براشون بیفته. 

اگه بخوام برم هم خیلی اذیت میشم،اصلا بهم خوش نمیگذره. 

چیکار کنم؟؟؟؟ 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم برو و از الان تمرین سازگاری با شرایط بکن ببین نمیشه همیشه شرایط باب میل ما باشه بعدا ازدواج کنی هر جور بخای نیس زندگی همیشم نمیشه فاصله گرفت چون شرایط مناسبت نیس ولی تو این سفر سعی کن راحت تر بگیری و خوشبگذرونی 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
ب نظرم برو و از الان تمرین سازگاری با شرایط بکن ببین نمیشه همیشه شرایط باب میل ما باشه بعدا ازدواج ک ...

من قصد ازدواج ندارم. حتی بعدن. همونطور که گفتم میخوام کنکور بدم. اینهمه سختی بکشم که بعد با یه مرد تو یه خونه زندگی کنم و ازم توقعات بیجا داشته باشه:/حتی حق انتخاب نداشته باشم!

من قصد ازدواج ندارم. حتی بعدن. همونطور که گفتم میخوام کنکور بدم. اینهمه سختی بکشم که بعد با یه مرد ت ...

دقیقا حرفات از سر جوونی و خامیه 

بودن و زندگی با همدم یه سری محدودیت ها داره ولی انقدر شیرینه که اصلا به چشم نمیاد محدودیت ها

در مورد خانواده و کنکور هم با خانواده کنار بیا 

ولی الان که کنکوری هستی اونها باید درک کنن و فرصت طلایی رو ازت نگیرن

مگر اینکه بین برنامه ت بتونی تعطیلی برای خودت قراربدی

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

من قصد ازدواج ندارم. حتی بعدن. همونطور که گفتم میخوام کنکور بدم. اینهمه سختی بکشم که بعد با یه مرد ت ...

عزمزم شما خیلی جوونی و هنوز مفهوم زندگی مشترک رو درک نکردی 

زندگی مشترک یعنی عشق و تفاهم 

و اینکه اگه کسی نشست و از تجربه ی ناموفق زندگی مشترکش گفت شما فک نکنین شما هم قراره همون اتفاق براتون بیافته مهم اینه که توی انتخاب همسر خیلی دقت کنین

و در مورد مسافرت بنظرمن برو و خوش بگذرون و خستگی درس و مشق در کن و با روحیه شاد برگرد سر درست 

من خودم به شخصه وقتی میرم مسافرت تمام حواسمو جمع میکنم که هوای همسفرهام رو داشته باشم نذار آب توی دلشون تکون بخوره و خاطره خوبی براشون بسازم

عزيزم داداش ستونه که بعدتر میبینی میتونی بهش تکیه کنی و حرفهاتو بهش بزنی پس باهاش در نیافت و هواشو داشته باش

اها پس هر جور میدونی

ب هر حال فقط ازدواج نیس بعد ها حتی بخای سرکار بری باید سازگاری و یاد بگیری گاهی مجبوره آدم حرف زور بشنوه

ولی خب اخرش. خودت صلاحتو میدونی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯