2777
2789

یکی دوسالی میشه پریودم نامنظمه ماهی دو دفعه پریود میشم.بعضی وقتا یک بارخونریزی عادی دارم یک بارش  همش رنگش قهوه ایه.

قرص ال دی مصرف میکنم .دکتر گفت تا اخر عمرت باید مصرف کنی چون تخمدونات تنبل شدن به این دلیل دوره هات به هم ریخته.

قصد بارداری دارم.چجوری میشه با وجود مصرف قرصی که حتما باید مصرف بشه باردار بشم؟

قرص رو نخورم مهلت نمیده سریع یک هفته بعد پاکی پریود میشم.

توی گوگل خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم  کسی تا حالا تجربه این مورد رو داشته؟

دکترتو عوض کن انگار بیسواده کسی ک تنبلی تخمدام داره بهش دارو میدن اون قرص جلوگیری داده واست واسه جلوگیریه اگ واسه تنطیم قائدگیته باید نحوه درست مصرفشو بگ یک دوده پریودت تنظیم شه اگ نشده دکترت عوض داخل قرص ال دی کسی بچه دار نمیشه  برنامه دکتر ساینارو نصب کن از توخونه ویزیت کن ولی قبلش یک سونوی ذخیره تخمک و ضخامت رحم و شکم و لگنی بگیر اماده بفرست واسشون همون وقت چوم سونو حتمن میخان ت ک میخای حامله شی  قشنگ بهترین دکترو انلاین تو خونه انتخاب کن  و دارو میده بخور و ازمایشای ک‌میده انجام بده  من جات بودم اول سونوهای ک گفتم ازاد میگرفتم بعد انلاین ویزیت میشدم میری سونو ب دکتره سونوگرافی بگو هرچی ک لازم واسه بارداریه سونوشو بگیر ک ب دکترنشون بدم از تخمک و  اینا و ضخامت رحم واینا همه چی

من ویزیت شدم دیروز بهم گفت برو این سونوهارو بگیر ک ببینم دلیل خونریزیت شاید اینه ک دیواره رحمت ضخیم شده و ذخیره تخمک بود تخمدان بود چی بوو گف بگیر بیا ببینم سونوی شکم و لگن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
دکترتو عوض کن انگار بیسواده کسی ک تنبلی تخمدام داره بهش دارو میدن اون قرص جلوگیری داده واست واسه جلو ...

اول از همه مرسی که وقت با ارزشتو گذاشتی عزیزم❤

شاید چون اون موقع قصد بارداری نداشتم.بازم نمیدونم

با سونو و آزمایش رفتم.گفت هر دو نشون میده تخمدونات تنبل شدن.

شانس من هر چی مطلب راجب تنبلی تخمدانه طرف پریود نمیشه یا دیر به دیر میشه.این مدلیش رو ندیده بودم.

شما هم زود زود پریود میشی؟

تو فکرم که پیش یه دکتر دیگه برم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتو عوض کن انگار بیسواده کسی ک تنبلی تخمدام داره بهش دارو میدن اون قرص جلوگیری داده واست واسه جلوگیریه اگ واسه تنطیم قائدگیته باید نحوه درست مصرفشو بگ یک دوده پریودت تنظیم شه اگ نشده دکترت عوض داخل قرص ال دی کسی بچه دار نمیشه  برنامه دکتر ساینارو نصب کن از توخونه ویزیت کن ولی قبلش یک سونوی ذخیره تخمک و ضخامت رحم و شکم و لگنی بگیر اماده بفرست واسشون همون وقت چوم سونو حتمن میخان ت ک میخای حامله شی  قشنگ بهترین دکترو انلاین تو خونه انتخاب کن  و دارو میده بخور و ازمایشای ک‌میده انجام بده  من جات بودم اول سونوهای ک گفتم ازاد میگرفتم بعد انلاین ویزیت میشدم میری سونو ب دکتره سونوگرافی بگو هرچی ک لازم واسه بارداریه سونوشو بگیر ک ب دکترنشون بدم از تخمک و  اینا و ضخامت رحم واینا همه چی

من ویزیت شدم دیروز بهم گفت برو این سونوهارو بگیر ک ببینم دلیل خونریزیت شاید اینه ک دیواره رحمت ضخیم شده و ذخیره تخمک بود تخمدان بود چی بوو گف بگیر بیا ببینم سونوی شکم و لگن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اول از همه مرسی که وقت با ارزشتو گذاشتی عزیزم❤ شاید چون اون موقع قصد بارداری نداشتم.بازم نمیدونم ب ...

من ۴ماهه یکسر پریودم .میگم  سونوهای ک گفتم انجام بده اماده بیا بشین ت خونه ویزیت انلاین از برنامه دکتر ساینا بهترین دکترا روداره یک مشاوره بگیر ویزتش ۱۱۹هزار۵۰۰تومن  اگ تهرانی ک بسشتر دکتراش تهرانه بهترینو ببین وانتخاب کن بعد حضوری برو

من ۴ماهه یکسر پریودم .میگم  سونوهای ک گفتم انجام بده اماده بیا بشین ت خونه ویزیت انلاین از برنا ...

حتما این کارو میکنم

من مشهدم

تو این چهار ماه هیچ کاری برای درمانت نکردی؟ دارو گیاهی یا کار دیگه

من اندومتریوز دارم و اوضام خیته باید عمل شم.فعلن مجردم هستم برابارداری نرفتم من خونریزی دارم ۴ماهه قرص ال دی خوردم ۴ماه پیش بعد یک هفته پری شدم کلن هورمونام بهم ریخته درست نمیشه تازه دیروز ویزیت شدم انلاینی باگوشی میگ بزو سونو بده واینا شاید لازم ب کورتاژ باشه و اندومتریوزم ک داری  باید عمل شیو اینا حوصله مداوا ندارم من ولی ت پیگیری کن 

حتما این کارو میکنم من مشهدم تو این چهار ماه هیچ کاری برای درمانت نکردی؟ دارو گیاهی یا کار دیگه

ن دارو ترنسید قرصشو گرفنم خوردم قط میشه یک هفته باز قرص نخورم شروع میش

من ۴ماهه یکسر پریودم .میگم  سونوهای ک گفتم انجام بده اماده بیا بشین ت خونه ویزیت انلاین از برنا ...

من یک بار کمرم رو چسب کمر انداختم 

تا چند وقت خوب بودم.البته خودم نه یکی که وارد بود انداخت.الانم دورم ازش

حتما این کارو میکنم من مشهدم تو این چهار ماه هیچ کاری برای درمانت نکردی؟ دارو گیاهی یا کار دیگه

مشهد سال ۹۴ اومدم تعرف دکتر ملیحه امیریان رو میدادن نمیدونم چن جا پرسیدم خاستم برم گفتن ملیحه امیریان تو کلینک امام رضا بود

من اندومتریوز دارم و اوضام خیته باید عمل شم.فعلن مجردم هستم برابارداری نرفتم من خونریزی دارم ۴ماهه ق ...

دکتر اولی که رفتم به منم همینو گفت که شاید نیاز به کورتاژ تشخیصی داشته باشم

مشهد سال ۹۴ اومدم تعرف دکتر ملیحه امیریان رو میدادن نمیدونم چن جا پرسیدم خاستم برم گفتن ملیحه امیریا ...

برم سرچ کنم راجع بهش.مرسی که گفتی

نتیجه ی ویزیت و کارای درمانت رو حتما بیا بگو

برم سرچ کنم راجع بهش.مرسی که گفتی نتیجه ی ویزیت و کارای درمانت رو حتما بیا بگو

ت بپرس باز یک دوست دارم بازم ازاون میپرسم اسم دکتر رو گفت خواهرم تحت نظرشه .ولی ملیحه امیریانم من رفته بودم داروخانه یک اقایی اونجا کار میکرد ازش پرسیدم گفت خوبه برو بعد از یکی دگم پرسیدم اونم گف خوبه  بازم بهترین دکتر شهرتو پیدا کن برو همینجا تاپیک بزن بهترینو پیداکن