2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاین

127 بازدید | 10 پست

سلام دوستای قشنگم امیدوارم حال همه تون کلی خوب باشه از تجربه ها تون تویه زندگی مشترک اینکه چ کارهایی رو انجام ندم و سیاست های شوهر داری و اینکه با خانواده همسرم چ طوری رفتار کنم ک رابطه هامونو هم باهم خیلی خوب باشه و هم اینکه احترام بینمون حفظ بشه از تجربه هاتون دوس دارم استفاده کنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

هرجقدر کم حرف تر بهتر

سعی کن وقتی میری زود هرکاریو انجام ندی

برای هرکاری پانشی

داوطلب انجام هرکاری نشو

مثل مهمون برو احترام بذار 

درحد جمع کردن سفره یا گاهی شستن ظرف کمک کن 

زیاد نرو

پیششون غیبت هیچکس رو نکن

ازشون ایراد نگیرپیش شوهرت 

بدگویی نکن 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
هرجقدر کم حرف تر بهتر سعی کن وقتی میری زود هرکاریو انجام ندی برای هرکاری پانشی داوطلب انجام هرکار ...

مرسی ابجی جونم چشم حتما استفاده میکنم مرسی واقعا 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خانواده شوهر نظر نده حتی ازت نظر خواستن بگو نمیدونم هرطور خودتون صلاح میدونین با لبخند بگو. 

باهاشون قاطی نشو. 

احترام بذار. 

کمک بکن اما همیشگی نباشه گاهی اوقات. 

با جاری یا خواهرشوهر صمیمی نشو همینطور دخترا و عروسای فامیل شوهر. 

هرجقدر کم حرف تر بهتر سعی کن وقتی میری زود هرکاریو انجام ندی برای هرکاری پانشی داوطلب انجام هرکار ...

چقد عاشق امضاتون شدم

تو خانواده شوهر نظر نده حتی ازت نظر خواستن بگو نمیدونم هرطور خودتون صلاح میدونین با لبخند بگو.  ...

مرسی ازتون