2777
2789
عنوان

شاغل بودن یا مادر دوباره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 64 پست
تصمیم سختی هست ولی  ببین سن خودت کمی بالاس بخوای بری سر کار حداقل دوسال نباید بچه دار شی که می ...

نه خصوصی هست داخل شرکت ساعت کاریشم کمی زیاده از صبح ۸:۳۰ تا بعد از ظهر ۵ یا ۶

البته مسیرش هم برام دوره خودم رانندگی میکنم ولی واقعا مسیرش دوره فکر کن تقریبا از شمال شهر میرم جنوب

بچه اولمم کسی نیست نگهش داره یعنی خونه بابام و مامانم هست ولی هر روز از صبح تا بعد از ظهر چطور ببرم خونشون بچه شلوغی هم هست پدرم عصبانی میشه میزنتش

سرکار هم قبول نمیکنن ببرمش یا تو خونه دورکاری کنم میگن حتما باید شرکت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خصوصی هست داخل شرکت ساعت کاریشم کمی زیاده از صبح ۸:۳۰ تا بعد از ظهر ۵ یا ۶ البته مسیرش هم برام د ...

خوب باید بچه ات رو مثل اکثر کارمندها ببری مهد کودک و اگر مهد نزدیک محل کارت باشه خیلی بهتره 

البته از مدل حرف زدنت معلومه بیشتر تمایلت به اینه که نری سر کار و بچه و بچه دار شدن رو بهونه کنی   

نه خصوصی هست داخل شرکت ساعت کاریشم کمی زیاده از صبح ۸:۳۰ تا بعد از ظهر ۵ یا ۶ البته مسیرش هم برام د ...

الان این کار کجا شرایطش خوبه بنظرت؟ 

والا از این کارا ک زیاد هست 

تو ک بچه داری تا ساعت 5 یا 6 سرکار باشی خب له وداغون میرسی خونه کی میخوای ب بچت برسی به زندگیت به خودت

والا من بچه ندارم زیر بار این کارا نمیرم چون آدمو داغون میکنه 

خودت بخوای رانندگی کنی میدونی چقدر خسته میشی 

حالا اگه کارت دولتی تا ساعت 2 یا 3 بود میشد بهش فکر کرد ولی این اصلا برای شما مناسب نیست 

خب شما ک کسی بچتو نگه نمیداره کجا میخوای بزاری گناه داره بچت بابا 

این کار اصلا ارزش نداره 

من فکر کردم چ کاری هست حالا حتی نخواستی بچه هم  بیاری این کارا رو نرو و بگرد دنبال کار سبک تر اگه خیلی برات مهمه شاغل بشی

عزیزم من میگم نی نی بیار بچت تک فرزندنشه وخودت فرصت بچه دار شدن داشته باشی من باردارم دخترعمم چندساله معلمه بچه نداره باورکن بابک حسرتی نگاه من می‌کنه که نگو سنام تعارف نداریم بالاست باشزایطی هم که گفتی بچه اذیت میشه ولی سنش مناسب معده البته ساعت کاریت زیاده بچه بازم اذیت میشه من از وقتی بچمومهدنبردم بیشتربهش میرسم

شما دیدی و من خودم تک فرزندم

خب پسر خالم تک فرزند بود مدام با گدرمادرش جنگ داشت ک چرا من تنهام چرا کسی رو ندارم ب خالم گفته برام زنی بگیر ک سه چهارتا بچه باشن خودمم سه تا میارم 

البته وصعشون خیلی خوبه ولی خیلی جنگید وغر زد

ازانوورم ی دخترا فامیلمون تک فرزند بود رفت با کسی ازدواج کرد ک 10 تا بودن گفت نمیخوام تنها باشم دیگ 

بچه برادر خودم تک فرزنده خیلی خیلی دلش ی آبجی یا داداش میخواد  و از تنهایی کلافه اس 

الان این کار کجا شرایطش خوبه بنظرت؟  والا از این کارا ک زیاد هست  تو ک بچه داری تا ساعت ...

خیلی ممنونم عزیزم خودمم همین حسو دارم الان خونه هستم و کاری ندارم بیشتر وقتا کم انرژی هستم برم سر کار داغون میشم خدا کمکمون کنه

اسی ببین 

الان ی جوری شده بچه دارشدن به این راحتی نیست خیلیا حتی برا دومی سال‌های تو اقدام هستن نمیشه 

من خودم برای اولی تو اقدامم نمیشه 

برخلاف نطرات اینجا فرصت بچه دار شدن محدود هست اونم تو شرایط الان چون بدنها بشدت ضعیف شده 

کاری به حرف خاله خان باجیا نداشته باش ک دومی بیار و فلان 

ببین شرایطتت چی هست خودت چی میخوای شوهرت چی میخواد 

من آدم مذهبی نیستم ولی بشدت معتقد شدم خداوند رزق بچه ها رو میده البته نه اینکه بدون برنامه بزایی و بگی خداوند رزقشون رو میده 

دوتا بچه چیزی نیست که بخوای بترسی 

ترسیدن برای دوبه بالاست مثلا سه تا بچه واقعا دیگ باید شرایط مالیت اوکی باشه وشوخب ی بردار نیست 

تک فرزندی درسته بچه امکانات داره ولی اون احساس تنهایی همیشه عست مخصوصا وقتی بزرگتر میشه واینکه بعدا خیلی به بچت وابسته میشی و مشکلات خودشو ایجاد میکنه 

ببین شاغل شدن زمانی ارزش داره که اون کارت ساعت کارش کم باشه شرایطش خوب باشه فقط حقوق ک مهم نیست  شما در درجه اول مادری و بالاخره بچه ک بدنیا آوردی باید مسولیت شو قبول کنی 

تو این شرکت‌های خصوصی ک جوری از آدم کار میکشن که تمام توان آدمو میگیرن خب بعدش دیگ چ توانایی داری به بچت برسی 

نطر منو بخوای اصلا تو این شرکتا دنبال کار نباش چون فقط بیگاری میکشن وتمام 

برو دنبال کار راحت‌تر هرچند حقوقش کم باشه هم ترگل ورگل میمونی هم ب بچت میرسی

زن پسرخاله شوهرم سرکارمیره بینایی سنجی دوازده نامه شب علنازندگی نداره منم بچه دارم دومی روباردارم ولی شوهرم اونتشویق می‌کنه جامعه طوری شده متاسفانه برابچه داشتن تره خوردنمیکننن طرف باهرساعت طولانی بره سرکارمیگن داره زندگیشومیسازه وزرنگه حالابچم نداره ندارن و امثال منوتحقیرمیکنن

زن پسرخاله شوهرم سرکارمیره بینایی سنجی دوازده نامه شب علنازندگی نداره منم بچه دارم دومی روباردارم ول ...

ی روز به شوهرت بگو مرخصی بگیره بچه رو بزار پیشش برو بیرون بگو اومدم ناهار آماده باشه طرفا شسته باشه 

ببین ب چیز خوردن میفته یا نه😄

من از آزمون استخدامی متنفرم دوروزبعدعروسیم رفتیم آزمون استخدامی بهترین خاطراتم توازمون گذشت ازمعلمی متنفرم هرچی معلم دیدم بعدیه مدت بی اعصاب وفرسوده وشکسته میشن ولی زوری میرم که وگرنه میگن چون قبول نمیشه میگه اینطوری میرم آزمون دوست ندارم قبول شم

[QUOTE=303525484]ی روز به شوهرت بگو مرخصی بگیره بچه رو بزار پیشش برو بیرون بگو اومدم ناهار آماده باشه طرفا شسته باشه& ...[/QUOTEهی خواهردلم پره فرهنگیان سال کنکورم نگرفت بابهترین رتبه الان نمیتونم برم سرکار ی عمری تحقیر دلم پره پر