2777
2789
عنوان

شاغل بودن یا مادر دوباره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 64 پست
۴و نیم سالشه خودمم امسال ۳۴ رو تموم میکنم

تصمیم سختی هست ولی 

ببین سن خودت کمی بالاس بخوای بری سر کار حداقل دوسال نباید بچه دار شی که میشی 36 سالت 

بعدم اگه واقعا واقعا دوتا بچه میخوای الان خیلی فاصله سنی مناسبی هست بیشترش دیگ سخته وبنطر من کمتر همو درک میکنن

بنطر منم تک فرزندی اصلا خوب نیست خودم قبلا طرفدار 100 درصدش بودم ولی وقتی عواقبش رو دیدم پشیمون شدم 

اینکه بچه بعدا هیچکسی رو نداره حتی ی رفیق خوبم نمیتونه جای خواهر یا داداش رو برای آدم پر کنه 

من خودم خواهر ندارم وهمیشه به مامانم میگم کاش من ی خواهر داشتم آنقدر تنها نبودم داداشامم ازم دورن ومدام دنبال زندگی خودشونن 

شغلت چی هست؟ دولتیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۴ هستم همه میگن بچه دوم بیار کلافه شدم

به همه چیکار داری اخه 

مگه بقیه میخوان بیان خرج بچه رو بدن 

همه این بچه ها قراره در آینده کارگران ارزون این مملکت بشن مگه اینکه پول داشته باشی بفرستیشون بره 

دوست داری کارگر به دنیا بیاری ؟

چه سر کار رفتی چه نرفتی همین یه دونه کافیه برات

برو یه چند ماه یا یه سال اینا که مستقل شدی بعدش بچه بیار بنظرم سرکار مهم تره چون اون بچه رفاه میخواد

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

عزیزم این یه تصمیم شخصیه و خودتون و همسرتون باید به نتیجه برسی . من قبل ازدواج شاغل بودم  با دوتا بچه همچنان شاغلم ولی بعد بچه دوم بمدت 3 سال سر کار نرفتم بعدش دوباره برگشتم به کار تا الان . این یه تصمیم مهمه که تاثیرش روی آینده خودتون مهمه . اینم بگم شاغلی با بچه به هر حال سخته چه یکدونه باشه چه دوتا

حرف بقیه اهمیت نده خودت ببین کدوم برات مهم تره 

۳۴ سنی نیست حداقلش ۲ سال دیگه فرصت داری

به این فکر کن اون بچه ای که قراره بیاد به رفاه کامل نیاز داره 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

شما بچه دوم بیار اگر میشه منو معرفی کن جای خودت برای کار😘😘😘

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
محلشون نده.یه دونه داری دیگه.دور از جون شما همون یه دونه آدمو می کشه بعد خاک میکنه بعدم میاد می ری.. ...

عزیزم این چ حرفیه خدا نکنه 

ولی خیلی به تربیت بچه ها ربط داره 

الان من شوهرم خیلی آدم مسولیت پذیری هست در قبال خانوادش همیشه جویای احوالشونه 

بعصیا سال ی بار زنگ نمیزنن 

قدر بچه هاتون رو بدونید اگه بدونید ماها ک نداریم چقدر سخته

توصیه ام اینه اگر اوضاع مالی تون خوب نیست یا بچه نیارید یا همون یکی کافیه نهایت

بچه ای که نیاز های اولیه اش تامین نشه تو این جامعه امروزی واقعاً مشکله

چون خودم یکی از همون بچه ها هستم که خانوادم اوضاع مالی شون متوسط به پایینه دارم میگم ،وگرنه قصد جسارت ندارم 

ول کن حرف مردم را مگه انها پس فردا خرج بچه را می دهند یا قسط تو را یک مشت پیرزن خاله زنک یا چشم ندارند راحتی تو را ببینند 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
میگم شاید ۱۰ سال بعد پشیمون بشم که بچم تنهاست

از اینکه بچه ات شایطش خوب نیست اینده اش تامین نیست نتونی خواسته هاشو تامین کنی چی 

چی پشیمون نمیشی ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
از اینکه بچه ات شایطش خوب نیست اینده اش تامین نیست نتونی خواسته هاشو تامین کنی چی  چی پشیمون ن ...

تا ده سال دیگ وصعشون بهتر میشه ولی فرصت بچه دار شدن همیشگی نیست 

من خودم بچه ندارم و قصدم ندارم بیشتر دوتا بیارم 

ولی تک فرزندی اصلا اصلا خوب نیست من تبعاتش رو دیدم تو فامیلمون