2777
2789
عنوان

اختلاف عقیده بیاین لطفا(ازدواج)

211 بازدید | 16 پست

سلام من نمیگم دختر بدی هستم مجردم و با اینکه ۳۰ سالمه هیچ رابطه ای با کسی نداشتم و فقط آشنایی جهت ازدواج بودن که خب خداروشکر تا الان نشد و اون افراد ملاک هایی که میخواستم رو نداشتن خودم قبلا حجابم خوب بود و نمازامو میخوندم ولی الان مدتیه سست شدم و حجابم رعایت نمیکنم

و به تازگی با فردی آشنا شدم از هم محلی های پدرم که دقیقاااا منطبق هست با ملاکام و همون چیزیه که میخوام و تو اینستا با هم حرف میزنیم اکثرا هم اون شروع کننده پیام دادن هست هر چی استوری میذارم ریپلای میزنه پشتش تا حدود ۱ ساعت حرف میزنیم . فقط مسئله اینه که اون فردی رو میخواد که هم حجابش کامل باشه نه فقط چادر که خودش میگه قلبا به حجاب رسیده باشه و هم اینکه نمازخون باشه و مدام در مورد ازدواج و ملاک هایی که داره میگه از منم ملاکام رو پرسیده 

حالا چون من از شخصیتش بشدت خوشم اومده میخوام خودمو اصلاح کنم حجابم رو بهتر کنم و عباداتم رو انجام بدم تنها خواسته ای که اون از همسر آیندش داره .. خیلییی هم به من احترام میذاره فوق لیسانس مهندسی عمران داره واقعا پسر خوبیه اهل هیییچ خلافی نیست تو یه خونواده خوب بزرگ شده سر کار خوبی هم میره .. من خودم چون قبلا حجاب داشتم واسم واقعا سخت نیست مجدد مثل قبل بشم .. عکسای بدون حجابم رو از پیجم پاک کردم  به نظرتون کار درستی دارم میکنم ؟؟، ممکنه تاثیر داشته باشه و اون واقعا بیاد خواستگاریم ؟؟من ۳۰ سالمه و اونم شاید ۳۳ یا ۳۴ باشه مجردم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر فردا پشیمون نمیشی که تایپک بزنی دلم خواست با مانتو برم بیرون آرایش فلان کنم همسرم اذیت می‌کنه نمیزاره نه خودت و بدبخت می‌کنی نه پسر مردم قبول کن اینم بدون باید تا آخر روی همه قول هات وایسی

😊😊
چرا بد باشه ازدواجی خوبه که آدمو رشد بده  خیلیم خوبه

من بدم نمیاد به واسطه یه ازدواج خوب یه فرد بهتری بشم 

من خودم میپسندم بشرطی که ادم خوبی قسمتم بشه 

و این فرد دقیقا همونیه که میخواستم همیشه از خدا 

اگر فردا پشیمون نمیشی که تایپک بزنی دلم خواست با مانتو برم بیرون آرایش فلان کنم همسرم اذیت می‌کنه نم ...

نه نمیگه حتما چادر میگه محجبه باشه بعد میگه نه ظاهرا که قلبا به حجاب رسیده باشه

سلام عزیزم خیلی خوبه که تو مسیرکمال همراه خوبی داشته باشی خداروشکر 

دعا کنید این فرد واقعا قسمتم بشه چون ارزششو داره به خاطرش کمی خودمو تغییر بدم و ادم بهتری بشم بلکه خدا گناهان کوچیک یا بزرگم رو ببخشه هر چند میگم من هیچ رابطه ای با کسی نداشتم و همیشه ملاکم این بود با پسر مجردی که رابطع نداشته ازدواج کنم و این فرد دقیقا همینطوری هست 

من با اصل حجاب مشکلی ندارم اخه میگم من قبلا خیلیییی رعایت میکردم 

قبلا شاید از روی عادت رعایت میکردی ولی چون زمینه قلبی پذیرفتنش رو داری مطمینم که بعد از مطالعه از صمیم قلب قبول میکنی که هم برا خودت هم طرف مقابل لذت یخشه