2777
2789

من تازه ازدواج کردم هنوز یک ماه نشده خواهر شوهرم ۹ سالشه و این چند وقتی با این سن کمش خواهر شوهر بازی رو شروع کرده

اول ک رفتیم خرید عقد خب خریدا ک میووردیم خونه رو میدید و دیگ آخرا شروع کرده بود ب لج کردن ک چرا برای مریم انقدر وسیله میگیرید و برای من هیچی نگرفتین اگ برای مریم ۴ تا میخرید برای من باید ۸ تا بخرید 

رفتیم حلقه بخریم چون خونه کسی نبود همراهمون اومد من ک فک نمیکردم همچین رفتاری داشته باشه 

ما ک حلقه رو انتخاب کردیم دیدم هی داره ی چیزی در گوش مامان باباش میگ 

آخرش کاری کرد ک رفتن برای این هم انگشتر طلا خریدن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ک نمیشناختمش گفتم خب عادیه شاید کم کم گذش دیدم هرچی من میخوام بخرم اینم میخواد هرکاری من میکنم اونم میخواد بکنه مثلا من ظرف میشورم این میاد میگ من میخوام بشورم و فلان

یاخدا😂😂😂

باهاش رفاقت کن خرش کن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

😂عین خواهرشوهرای من ۱۱سالش بود کوچیکه ولی پدرمو دراورد هی میگف جیب داداشمو میخوای خالی کنی حلقه خوب میخوای مگه من میزارم بایداول برامن طلابخره بشدت پرو بود رودارم شد من دیکه میترسیدم ازش عین مادرشوهرم ازارم میداد

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

دیگ رفتم ناخنم درست کنم هی با حسرت نگا میکرد ب ناخنم الآن رفتم کراتین کردم موهامو هی میگ منم برم موهام صاف کنم و ناخنم درست کنم 

میگ شب مریم خوابید موهاشو از ته قیچی میزنم😐