2777
2789

دردم وحشنتااااااکه 

دارم میمیرم..

مفنامیک اسید خوردم اثر نداشت. مامانم رفت برام شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ خرید. اشکال نداره استفاده کنم در عین حال که مفنامیک خوردم؟ تداخل نداره؟ 

بلد نیستم شیاف بذارم چیکار کنم 😢

ژلوفن بخور

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اولین بار انقدر شدیده

شیاف رو باید بزاری تو مقعد عزیزم استرس نداشته باش 

شاید pmsباشه گلم دردهای قبل یا تو دوران پریودی هست ....من بیشتر کمرم و پشتم دچار اسپاسم میشه ب همراه سرگیجه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی