2777
2789
عنوان

خداروشکر بابت همه چی🙏🏻❤️

132 بازدید | 9 پست

دیروز کلی تاپیک زدم از صبح از دعوا با همسرم و اسکرین شات پیامامون گذاشتم، خیلی بد حرف زدیم …من ک دیگه امیدی ب بهتر شدن نداشتم اما خودش دیشب طاقت نیوورد و اومد دنبالم ،خداروشکر ب خیر گذشت❤️❤️❤️خواستم همونجوری ک ناراحتی و استرسم اینجا گذاشتم حال خوبمم بذارم🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻😍

ولی بچه ها من وقتی قهر و دعوام میشه به شدت سر درد و زیر شکمم درد میگیره انگار تمام دل و روده م به هم میپیچه ،چیکار کنم؟🥺

دعا کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون تو عقد دیگه خیلی چالشامون داره زیاد میشه🥺🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر

اون دردها به خاطر استرس وناراحتی زیاده

باید کنترل خشم داشته باشید عزیزم ودر این مورد تمرین کنید البته این پیشنهاد من هست اگر دوست داشتید انجام بدید

مثلا باهم دیگه توافق کنید اگر در بحث هاتون کار به توهین وفحش رسید یک جریمه برای خودتون در نظر بگیرید حالا هرچی میخوایهید اینجوری شاید به خاطر ترس  وسختی جریمه بهتر بتوتید باهم صحبت کنید

واینکه دمنوش های بهار نارنج وگل گاوزبان و گل محمدی با عسل  برای سر دردتون بخورید

برای دل دردتون هم عسل کُنار زیاد مصرف کنید

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
بااات سرد رفتار نکرد؟

نه خداروشکر عزیزدلم 🙏🏻❤️❤️دیشب اومد دنبالم من اول سرد رفتار کردم اونم که از برگشت زدن پول خیلییی عصبانی شده بود منم گفتم از منت گذاشتن متنفرم دیگه جفتمون عذر خواهی کردیم ….مشکلمونو حل کردیم باهم امروزم که مراسم خاکسپاری فامیلشون بودیم خداروشکر هوامو داشت و به خیر گذشت همه چی❤️❤️❤️

خداروشکر اون دردها به خاطر استرس وناراحتی زیاده باید کنترل خشم داشته باشید عزیزم ودر این مورد تمری ...

خیلییی ممنونم از راهنمایی و نظرت عزیزدلم واقعا لطف کردییییی🙏🏻❤️❤️❤️❤️

چشم حتما سعی میکنم😍خوشبخت باشی همیشه😍

خیلییی ممنونم از راهنمایی و نظرت عزیزدلم واقعا لطف کردییییی🙏🏻❤️❤️❤️❤️ چشم حتما سعی میکنم😍خو ...

قربونت عزیزم❤❤❤❤موفق وخوشبخت باشی همیشه

چشمتون  بی بلا😍

ممنون مهربون ان شاءالله به دعای شما خوبان😘❤❤❤

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗