2777
2789
عنوان

کیا پای مرغ میخورن یا قبلا خوردن؟

191 بازدید | 11 پست

واقعا خاصیت داره؟ منم از ظآهرش بدم میاد ولی زانو درد دارم‌همیشه خوبه ینی بخورم؟

چه‌مزه ای؟ قیافش یجوریه نمیتونم بخورمش😢

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

خیلیم خوشمزه،طرز پختش رو از تو نت دربیار ،بپز

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من دستش در رفته بود گفتن بخوره خوبه. مامانم می جوشوند، آبش مثل ژله میشد اونو فریز میکرد بعد تو غذا میریخت ازش. مزه خاصیم نداشت یعنی مزه داشتا ولی بد نبود

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

خیلیم خوشمزه،طرز پختش رو از تو نت دربیار ،بپز

قیافش خوردنشو سخت میکنه برام

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من واسه پسرم باهاش سوپ درست میکنم. اگه خودشو نمتونی بخوری آبشم بخوری خوبه. در کل خوشمزس

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

وای چقد خوشمزست 

ولی زیا  وقت بزار براش در حد۴ساعت😋😋😋😋

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
برا عصاره گرفتن هم پیاز سیر برگ‌بو با آب پا مرغ بزار بپزه بعد هم خب نرم کن و صافی رد کن 

ممنون گلم