2777
2789

واسه ازدواج استخاره گرفتم از یه نفر که کارش عااالیه ینی همیشه استخاره هاش دقیق دقیقه

گفت خوبه ولی سی درصد نیازها و خواسته هاتو برآورده میکنه .بعد من پرسیدم خواسته از چه نظر؟

گفت از نظر اینکه واست خرج کنه یا به خواسته هات احترام بذاره 

بعد گف ی آدم معمولیه چیز خاااص و شاخی نیست

و گفتش که تصمیم با خودته این خوبه ولی درجه ۳ 

بچه ها ینی با توجه به استخاره،از اون مرداس ک خسیس بازی درمیارن و کلا خود رای هستن ؟

آخه بعضیا اخلاق اصلی شونو بعد ازدواج رو میکنن

شایدم منظورش این باشه که بعدا مشکل مالی پیدا کنه .نظرتون چیه؟؟؟؟

من خودم برای دیگران استخاره می‌گیرم ولی اینی که گفتین عجیبه بیشتر شبیه سر کتابه تا استخاره برای شناخت یه آدم رفت و آمد و سفر و حضر تاثیر داره نه سر کتاب و استخاره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من خودم برای دیگران استخاره می‌گیرم ولی اینی که گفتین عجیبه بیشتر شبیه سر کتابه تا استخاره برای شناخ ...

این بنده خدایی ازش استخاره گرفتم ،روحانی هست همیشه واسه استخاره خیلی توضیح میده و درستم میشه حرفاش 

به نظرت منظورش اینه خسیسه یا توان مالی نداره ک خواسته هامو بر طرف کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما باید باهاش برخورد داشته باشی بهتر بشناسیش تا اینکه استخاره بگیری ،استخاره شاید ی درصد بهت کمک بکنه 

ولی شناختی که بهش پیدا میکنی خیلی مهمتره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
استخاره؟!!!!کی قرار با منطق تصمیم بگیریم😔

من اعتقاد دارم و هر وقت حیرون میشم استخاره میگیرم که کاملا درست و دقیق از آب درمیاد 

خیلی اوقات منطقم گفته یه کاری و انجام بدم و فک میکردم خیلی خوبه  اما برعکس واقعا بد شد .

این بنده خدایی ازش استخاره گرفتم ،روحانی هست همیشه واسه استخاره خیلی توضیح میده و درستم میشه حرفاش&n ...

به نظرم برای این مورد برید مشاوره قبل از ازدواج قرار نیست استخاره جای حرکت و تلاش آدمو بگیره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.