2777
2789
عنوان

امکان داره نتیجه بی بی چک غلط باشه؟

138 بازدید | 18 پست

من الان بیشتر از ۲ ماهه با کیت چک میکنم منفیه دکتر هم امروز فردا میکنم کار واجب میشه نمیتونم برم امروز بهم یکی گفت امکان داره علط باشه 

برای شما یا اطرافیانتون پیش اومده؟؟اخه نزدیک ۳-۴ تا باهاش رفتم یا نشون نداده یا منفی بوده

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بااجازه استارتر جــانم

بیاید تاپیک اخریم ان‌شاءالله هممون حاجت‌روا بشیم😍😍😍😘😘😘

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

پری نمیشی منم پونزده روز عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پری نمیشی منم پونزده روز عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد

نه از اردیبهش ک اخرین دورم بود تا الان نشدم مشکل و تغیرات خاصیم‌ندترم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
حتما تنبلی تخمدان هست.

تو‌عمرم اولین باره اینجور شده

کم‌کاری تروئيد هم دارم ولی تحت نظر پزشکم و قرص مصرف میکنم

حتما تنبلی تخمدان هست.

صددرصد،کسی که سه ماه پریودنشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم