لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 عنوان امکان داره نتیجه بی بی چک غلط باشه؟ 138 بازدید | 18 پست من الان بیشتر از ۲ ماهه با کیت چک میکنم منفیه دکتر هم امروز فردا میکنم کار واجب میشه نمیتونم برم امروز بهم یکی گفت امکان داره علط باشه برای شما یا اطرافیانتون پیش اومده؟؟اخه نزدیک ۳-۴ تا باهاش رفتم یا نشون نداده یا منفی بوده اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡 1402/05/10 | 03:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtaji عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3029 بااجازه استارتر جــانمبیاید تاپیک اخریم انشاءالله هممون حاجتروا بشیم😍😍😍😘😘😘 میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
686868varesh عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 907 پری نمیشی منم پونزده روز عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 پری نمیشی منم پونزده روز عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد نه از اردیبهش ک اخرین دورم بود تا الان نشدم مشکل و تغیرات خاصیمندترم اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 خیالت راحت منفیه اخه عروس عمم با بی بی چک منفی رفته ازمایش خون گفتن مثبته اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 نه دقیق نشون میده درصد خطاش خیلی که. ایشالله پس چمه اخه اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 چند ماهه پری نشدی؟ ۳دورس اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 994 حتما تنبلی تخمدان هست. توعمرم اولین باره اینجور شدهکمکاری تروئيد هم دارم ولی تحت نظر پزشکم و قرص مصرف میکنم اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8688 حتما تنبلی تخمدان هست. صددرصد،کسی که سه ماه پریودنشه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
اخرراه عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2166 توعمرم اولین باره اینجور شده کمکاری تروئيد هم دارم ولی تحت نظر پزشکم و قرص مصرف میکنم ناراحت نباش اکثرا برای همه پیش میادبری دکتر بهت دارو میده خوب میشی.