2777
2789
عنوان

خیلی دلم شور میزنه

145 بازدید | 17 پست

با مادرشوهرم بیرون رفتیم خیلی تیکه انداختن بهم یه پسره هم گفت شوهرش نمیدی فک میکردن مامانمه بنظرتون بعدا بینمون دعوایی چیزی بشه نمیره به شوهرم بگه؟

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...

وقتی مقصر تو نیستی پس نگران هم نباش

ولی حالتو میفهمم.بهش فکر نکن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چرا دعوا بشه

تقصیر شما که نبوده 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بگه  وا تو این وسط سر پیازی ؟ یا تش.طلا که پاکه چه منتش به خاکه

شوهراتون پرو میکنید

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

این یه موفقیته سرتو بالابگیر😁

میخوام نباشه بدبختیهر وقت با مادرشوهرم میرم بیرون خیلی اینجوری میشه یه بارم که خواستگاریم کردن ازش ولی نگفته تا حالا که

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
اگه بگه شاید بهم گیر بده یا دیگه محدودم کنه

وقتی هنوز اتفاق نیفتاده خودتو عذاب نده انشالله که چیزی نمیشه اگه حرکتی کنی یا حرفی بزنی حساس میشع مادر شوهرت و فکر میکنه که حتما یه چیزی هست که تو نگرانی

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ممنون عزیزم❤️

خوشبخت باشی♥♥