2777
2789
عنوان

قلب درد

275 بازدید | 25 پست

ی درد عجیبی دارم تو سینم پشت شونه سمت چپمم درد میکنه و نفس میکشم قلبم تیر میکشه 

و نفسم یکم گرفته 

بابام میگه جلو کولر خوابیدی سرما خوردی 

ممکنه واسه سرما باشه؟؟

♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنی دردت به شکل رگه یا زیر استخون شونت‌ تیر میکشه؟ معمولا این نوع درد از سرمازدگیه‌ و با مهساژ و گرمای اتو هم حتما خوب میشه 

اما از مشکلات قلبی خبر ندارم

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
چند سالته  یه دستمال گرم کن یکم بزار پشت کمرت

۲۵ سالمه برادرزادم چندباری واسم حوله گرم کرد گذاشت ولی فایده نداشت و فقط نفس میکشم تیر میکشه ک بابام و داداشم‌میگن واسه باد کولره

♥️

احساس میکنی دردت به شکل رگه یا زیر استخون شونت‌ تیر میکشه؟ معمولا این نوع درد از سرمازدگیه‌ و با مهس ...

نمیدونم فقط میدونم شونم درد میکنه اندازه ی کف دسته قسمت دردش نفش میکشم هم قفسه سینم تیر میکشه هم یکم شونم

♥️