2777
2789
عنوان

دلم میره

486 بازدید | 40 پست

سلام؛ 

بچه ها حدود ۹ساله ازدواج کردم و ۶-۷بار سابقه سقط دارم. هممممه آزمایش‌ها رو انجام دادم و هیچکدوممون مشکلی نداریم. قبلا از بچه متنفر بودم ولی الان...

بچه ها هیچوقت تا این حد احساس نیاز نکرده بودم. باورتون نمیشه جایی میرم بچه میبینم فقط آرزو دارم یه انگشتم بخوره بهش😭😭😭 

امشب دلم گرفته بود، گفتم با شماها درد و دل کنم. مطمئنم اگر از ته قلب دعام کنین، حتما اجابت میشه.

هنوزم به زور از خدا چیزی رو نمیخوام. امیدوارم اگر خیره خداوند خودش به همه منتظرا، چه اونایی که دارن و بازم میخوان و چه امثال خودم که هنوز بچه ای نداریم، سالم و صالح و عاقبت بخیرش رو با خیر و صلاح خودش بده. اگر تونستین یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج بفرستین مهربونا

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به مراد دلت برسی عزیزم...منم ۳ساله منتظرم😭😭

الهی همین امسال جواب بگیری عزیزم 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
انشالله خدا به همه کمک کنه.من که دیگه ناامید شدم دکترم گفت با تخمک خودت هیچوقت مادر نمیشی😔

ان شاءالله، ناامید نباش عزیزم. دست خدا بالاتر از همه چیزه. یکی از بچه ها میگفت دکتر بهش تو همین مایه ها گفته بوده ولی الان ماشاالله دوتا بچه داره خداروشکر 

انشالله خدا به همه کمک کنه.من که دیگه ناامید شدم دکترم گفت با تخمک خودت هیچوقت مادر نمیشی😔

اشکالش چیه عزیزم اهدایی میگیری...مهم اینه تو وجود خودت بزرگ میشه هیچ فرقی نداره❤️خداروشکر مشکل دیگه نداری مثلا بگن رحمت کوچیک هیچ وقت بچه نمیگیره یا..‌..

اگه میشه یه صلوات برای مادر شدنم بفرستی مرسی♥🥹

ان شاءالله به زودی باردار میشی و سال دیگه این موقع نی نی توی بغلته طب سنتی رفتی؟

فدات عزیزم، آره گلم رفتم و اصلاح سبک تغذیه م