2777
2789

خب هر کسی با توجه به معیار های خودش جواب سوالت رو میده. تویی که باید خودت رو بشناسی.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم تجربیم فقط نهم بودم خیلی سرگردون بودم و در واقع فهمیدم علاقه م از اول فقط تجربی بود و خودمو داشتم گیج میکردم...گلم این چیزا بیشترش مربوطه به علاقه و استعداد خودت

من نظرمو راجع به تجربی میگم بهت

ببین من از دید خودمو علاقه م حرف میزنم اگه درسای فرمولی و حفظیت خوبه و البته خیلی میتونی تلاش کنی بیا چون رشته سنگینیه زیستش واقعا سنگینه ولی اگه عشق داشته باشی زیاد واست سخت نیس ولی باید تلاشت زیاد باشه مخصوصا واسه قبولی تو کنکور

منم تا لحظه اخر انتخاب رشتم از علاقم چیزی نمیدونستم و داشتم دیوونه میشدم همه چیز توی یه هفته اتفاق افتاد و هنوزم بعد از چند سال عجیبه که چجوری یه دفعه ای به رشته ای که هستم پا گذاشتم منم خیلی پرسیدم نظرات بقیه صرفا نظرات اوناست و هر کار هم که انجام بدی صد درصد مورد قبول خودت نیست زمانش که برسه متوجه میشی به چه چیزی علاقه داری همینجور که گفتم من دقیقا چند روز قبل از انتخاب رشتم علاقه ایجاد شد 

موفق باشی 

تجربی خیلی سخته باید خیلیییی درس بخونی و فشار روحی و روانی زیادی داره بنظرم انسانی رشته‌ی خیلی خوبی ...

اکثرا میگن امسانی به جایی نمیرسه و این حرفامگه اینکه رتبه خیلی خوب داشته باشی بری حقوق ب نظرتون درسته؟چرا میگین انسانی خیلی خوبه علتشو میشه بگین؟

باشه.

برو فنی چون هر رشته ای بخونی دیپلم که گرفتی یه حرفه ای دستت میاد و میتونی کار کنی و میتونی خیلی بخونی و کنکور هنر فرهنگیان بدی بری دبیر هنر بشی آزمون استخدامی هم میشه شرکت کنی 

مامان آراز و دنیز😍❤
اکثرا میگن امسانی به جایی نمیرسه و این حرفامگه اینکه رتبه خیلی خوب داشته باشی بری حقوق ب نظرتون درست ...

انسانی تنها چیزش که خوبه معلمیه که حقوقش پایینه از فنی و حرفه ای هم میتونی بری دبیر بشی حقوقش بالاتره

مامان آراز و دنیز😍❤
اکثرا میگن امسانی به جایی نمیرسه و این حرفامگه اینکه رتبه خیلی خوب داشته باشی بری حقوق ب نظرتون درست ...

انسانی خیلی حفظیات داره 

منطق و فلسفش خیلی سنگینه

مامان آراز و دنیز😍❤

با اینکه هر کس با توجه به علاقه و استعدادش باید بدونه کدون سمت بره اما یه نظر کلی هم بگم فنی حرفه ای از نظر درسی خیلیی آسونه ولی باید کار عملیت عالی باشه اعصابتم اوکی باشه😁رشته های طراحی لباس.گرافیک.کامپیونترو...رشته های خوبین

انسانی هم بد نیس من که حقیقتا با درساش کنار نمیتونم بیام باید حفظیاتت خیلییی خوب باشه بازم آیندش بد نیس رشته های فرهنگیان.حقوق.وکالت.روانشناسی و... اوکیه

تحربیم که خیلییی تنوع داره نسبت به بقیه شون رشته های پزشکی و پیراپزشکیش خوبن و خیلی آینده شغلی خوبی داره

درسا سبک‌تره و خیلی بهت فشار نمیاد

حقوق رتبه‌ی خوبی میخواد اما واسه دولتی و منطقه ۱ 

میتونی بری دانشگاه آزاد

حتی اگر بخوای برای رتبه خوب انسانی تلاش کنی قطعا خیلییی راحت‌تر از رتبه‌ی خوب تجربیه

معمولا انسانی تلاش کنی سال اول نتیجه میگیری 

اما تجربی بیشتریا پشت کنکور میمونن

ولی باید ببینی بر فرض حقوق قبول شدی یا فرهنگیان دوست داری یا نه 

درسا سبک‌تره و خیلی بهت فشار نمیاد حقوق رتبه‌ی خوبی میخواد اما واسه دولتی و منطقه ۱  میتونی ب ...

فذهنگیان نه اصلا 

بقیه رشته هاشم نه 

فقط حقوق یکم شاید اوکی باشم باهاش

باشه.