2777
2789

سلام نوزاد ۱ونیم ماهم دارم هفتع۳۵دنیااومده بود بستری شد زردی هم داشت ک رفع شد شیرخشکیه .اوایل تادوهفتگی خیلی اروم بود بعدا گریه هاش شروع شد الان چندهفتس بیشترهم توشبا چندساعت مدام گریه ودادشدیدمیزنه طوری ک قرمزمیشه ونفسش میره .صورتشواز دادچنگ میندازه توبغلم تکون میدم اروم حرف میزنم یکم اروم میشه تاالان بخدا ۵تادکتر بردم هرچی میدن فایده نداره خیلیم نفغ داره فقط ببخشید میگوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک داره.با دارو تا حدی میتونی کنترل کنی اما در کل درمان نداره.لعنتی باید چن وقت بگذره دوره اش.

تا روده اش تکامل پیدا کنه.بچه ها بعد تولد قسمتی از روده تکامل پیدا میکنه.دارو های کولیک بهش بده

چندماه زمان میبره روده و معده و گوارش بچه کامل بشه و عین یه ادم عادی بشه 

پاهاشو تو شکم جمع کن و باز کن 

دور ناف رد باروغن زیتون در جهت عقربه ساعت ماساژ بده 

برنانه baby sleep دانلود کن اتواع صدا رو داره برای ساکت شدن نی نی 

پسر من کلا با صدای آب میخابید و همینطور روشن بود 

حتما آروغش رو یگیر 

ی. دفعه کل شیر رو بهش نده 

دادن ولی اثرنمیکنه .کولیکزدادن کولیکد دادن گریپ میکسچر پدی لاکت سی گل و.... هیچکدوم اثرنمیکنه

کولیک تا دوره اش نگذره همینه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دادن ولی اثرنمیکنه .کولیکزدادن کولیکد دادن گریپ میکسچر پدی لاکت سی گل و.... هیچکدوم اثرنمیکنه

دارو تاثبر نداره باید دورش بره

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
کولیک داره.با دارو تا حدی میتونی کنترل کنی اما در کل درمان نداره.لعنتی باید چن وقت بگذره دوره اش. ت ...

میدم ولی فایده نداره بخدا کلافه شدم جیگرم کباب میشه میبینم دادمیزنه

گریپ میکسچر نرس هارویز برای دخترم خیلی اثر داشت و کاراوی میکسچر برای پسرم.ولی در کل تا دوماهگی اوجشه.بعد از دوماه کم میشه

من یه برنامه گرفتم ازنت صدای سشوارو اینا داشت فقط بااون آروم میشد وعرق نعنا الانم که یکسالشه بعضی اوقات که بی قراری میکنه براش‌میزارم اروم میشه میخوابه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من یه برنامه گرفتم ازنت صدای سشوارو اینا داشت فقط بااون آروم میشد وعرق نعنا الانم که یکسالشه بعضی او ...

منم دارم صداروولی وقتی دادمیزنه اصلا اروم نمیشه باهیچی