این چه برنامه ای هست پر از فساد اخلاقی همه خانم ها شبیه به هم ،همه برا دیده شدن دست به هر کاری میزنن حتی به غلط ،پسرا همه ترنس البته به ترنسا توهین نمیکنم ولی توی این برنامه یه ادم نرمال پیدا نمیشه همه از خیانت و کثافت کاریشون خیلی راحت تعریف میکنن به خدا و اسلام و پیغمبر توهین میکنن ولی از افراد بدنام طرفداری میکنن توش پر از کفر و کثافت هست فقط برای شست و شوی مغزی یه ویژگی مثبت توش نیست این برنامه هدفش از بین بردن دین و ترویج فساد اخلاقی هست من بعد هفت هشت سال این برنامه رو نصب کرده بودم که همین الان پاکش کردم
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️