2777
2789
عنوان

متاهلا چقدر طلا میندازید؟برای روزمره چیا استفاده میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 23 پست

اصلا نمیندازم چیزی.معیار نیست برام .همه دور بریامم طلا دوستن و طلا زیاد دادن.ولی تنها چیزی که برام مهم نیست همینه.تو خونه که اصلا .یه زنجیر و پلاک دارم گاهی میندازم.اونم الله هست یه مدت‌مریض شدم خواهرم گفت بنداز.دستبند دارم یادم میره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زنجیر پلاک و گوشواره سبک دارم همیشه.  بیرون رفتنی هم حلقه و ساعت

مهمونی یه دستبند دارم با انگشتر ست که دیگه حلقه نمیندازم.  اون دستبند کنار ساعت و حلقه.  زنجیر پلاک هم واسه مهمونی درمیارم حالا یه چیز شکیل تر اگر داشته باشم ميندازم.  

هرکی هم بیاد خونه مهم نیست.  چون کار میکنم فقط همون حلقه نهایت اگر یادم بمونه

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

الان یه سرویس اسپرت سبک گردنمه بدون النگو اینا ، ولی عروسی یه سرویس ورساچه دارم اونو میندازم بازم سرویس خالی ،کلی النگو و انگشتر مختلف دارم ولی خزن ،یه ست اسپرت بگیر همیشه بنداز 

من حلقم رینگ ساده هست همیشه دستمه،نشونم الماسه بخوام برم بیرون هرجایی بجز خرید خونه و پیاده‌روی و سرکار نشونمم میندازم،۶تا النگو آینه‌ای داشتم که تازه درآوردم کنار گذاشتم، در کل فقط رینگ و انگشتر نشون همیشه همراهمه

تو خونه ک نیم ست بسه مهمونم بخواد بیاد خبر میده کلا بستگی به فرهنگتون داره اگه اطرافیان طلا زیاد استفاده میکنن تو کیفتون بزارید ک جاهای خاص اویزون کنید من خودم به شخصه طلا زیادو نمیپسندم زیاد داشتم فقط یه نیم ست همیشه اویزون میکردم و النگوهامم ک دستم بود برا عروسیا سرویسمو استفاده میکردم با رو لباسی همیشه استرس اینو داشتم دزدیده نشن فروختم خودمو راحت کردم همون نیم ستو نگه داشتم البته پولشو لازم داشتم ن ک از ترس 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی