2777
2789
خواهشا مبل سلطنتی سفید نگیرید خزه

کلا سلطنتی خیلی خزه

من که میبینمش سرم گیج میره از نقش و نگارش ، چیه جاگیر و شبیه تخت پادشاهی

اصلا شیک نیست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

سرخ کن نخر، از اونایی که روغن خیلی میخواد. 

بوفه یا ویترین نخر، 

خونه از خودت نیست و مستاجری و یا خونه ات کوچیکه به هیچ عنوان مبل سلطتنی نخر، راحتی خیلی بزرگ نخر، 

تخت لبه دار که لبه صاف داره و جای بیشتر میگیره نخر، 

اتو پرس نخر، چند دست لحاف و تشک نخر

اگه خونه ات کوچیکه مبل L بخر، دو تا سرویس یکی ۱۲ نفره برای پذیرایی و یکی ۶ نفره دم دستی بخر. هر کدوم از ظرفاتو یک مارک و یک مدل نخر، شبیه هم بگیر. 

لوازم برقی آشپزخونه اونایی که عادت به استفاده دارین فقط بخر، الکی خونه ات رو شلوغ نکن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزای ریزه ریزه زیاد نگیر سرویس چوبتو همه رو ست بگیر جای اینه شمعدون اینه کنسول بگیر

سرویس چوب چه رنگی؟

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
کلا سلطنتی خیلی خزه من که میبینمش سرم گیج میره از نقش و نگارش ، چیه جاگیر و شبیه تخت پادشاهی اصلا ...

مبل چه رنگی خوبه؟

سرویس چوب چه رنگی؟

قهوه ای کلا رنگ چوب همیشه مده

دیگه روشن و تیره بودنش به سلیقه خودته

اصلا چوب سفید و طوسی و مشکی نگیر که زود از مد میفتن و دلتو میزنن

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

مبل چه رنگی خوبه؟

کاملا بستگی به سلیقه خودت داره الان البته رنگهای خنثی مد شده خیلی

ولی سفید نخر نگهداریش مکافاته، چرم هم نخر زود پاره میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
قهوه ای کلا رنگ چوب همیشه مده دیگه روشن و تیره بودنش به سلیقه خودته اصلا چوب سفید و طوسی و مشکی نگ ...

رنگ مبل؟فرش؟

کلا نمیدونم تم وسایلا چه رنگی باشه خوبه؟

یکی میگه روشن که معلوم شه خونه تازه عروسه 

یکی میگه روشن نگیر‌ کثیفی و نشون میده

کاملا بستگی به سلیقه خودت داره الان البته رنگهای خنثی مد شده خیلی ولی سفید نخر نگهداریش مکافاته، چر ...

یعنی طوسی؟پرده و فرش چه رنگی باشه خوبه

رنگ مبل؟فرش؟ کلا نمیدونم تم وسایلا چه رنگی باشه خوبه؟ یکی میگه روشن که معلوم شه خونه تازه عروسه&nb ...

فرش رو روشن بگیر طرح افشان که گل وسط نداشته باشه ولی طرحش سلوغ باشه چرکش دیده نشه

الان فرش طوسی مده ولی من نمیپسندم چون زود از مد میفته ولی خب خیلی خوشگلن اگه وضع مالی همسرت خوبه و میتونید بعد ۵ یا ۶ سال وسایلو تعویض کنید فرش و مبل طوسی و طلایی خوشگله ولی نه اگه حالا حالا ها نمیتونی عوض کنی فرش کرم بگیر

مبلم مدل کویین که کلاسیکه خیلی قشنگه راحتی و مدرن نیستا کلاسیکه تو دیوار بزنی میاره اگه دوست داری از اونا بگیر

رنگ سبزش با چوب قهوه ای روشن خیلی قشنگه

دو رنگم میتونی سفارش بدی سبز و کرم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

سلام عزیزم 

باید و نباید خرید جهیزیه رو باید یه کاربلد بهت بگه که کلی جهیزیه فروخته و میدونه چی به دردت بیشتر میخوره، فروشگاه لوازم خانگی نظری هم فروش حضوری و هم انلاین داره که به سراسر نقاط ایران محصولات رو ارسال می کنه و قبل از ارسال هم سلامت محصول چک میشه که خیال خریدار رو راحت کنه.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.