2777
2789

مامانم چون تو خونه حوصله اش سر میره. از پیش یه خانم، یه ترمه به ابعاد 1 در 1 متر میاره و کلی مهره و سنگ و سرمه و... خلاصه مامانم کارش تمیزه. 

بنظرتون حق دست، به مامانم چقدر باید بدن؟ 

میخام ببینم دستمزدش کمه یا نه. 

ب ازای هر ترمه 1 در 1 متری بهش حدودا 300،یا 400 میده. 

من ب مامانم میگم نمیصرفه ک این همه وقت میذاری پاش و گردنت درد میگیره. مامانم مبگه از هیچی ک بهتره و میخام پول دربیارم خودم. 

کسی اینجا از دستمزدش خبر داره؟؟؟؟؟ چقدر می‌گرفتید؟ 

دستمزد نمیدونم ولی خدم برا خدم خیلی کار کردم سخته واقعن

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
دستمزد نمیدونم ولی خدم برا خدم خیلی کار کردم سخته واقعن

آره بخدا. ظاهرش آسونه ولی خییییلی سخته. 

من ب مامانم میگم هر ترمه ی سنتی باید 700 بهت بده. 

مامانم یه ترمه بزرگ و 3 تا سجاده انجام داد، پوستمون کنده شد. بهش سر جمع 800 داد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه کم میدن منم کار کردم آخرشم گرذن درد کمر درد و چشم درد میمونه براش ولی وقتی حوصلت سر میره وقت پر کنه

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  
آره بخدا. ظاهرش آسونه ولی خییییلی سخته.  من ب مامانم میگم هر ترمه ی سنتی باید 700 بهت بده.&nbs ...

فک کنم حداقل یک و خورده ای باید حقش میشد

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
همیشه کم میدن منم کار کردم آخرشم گرذن درد کمر درد و چشم درد میمونه براش ولی وقتی حوصلت سر میره وقت پ ...

وای😢

دیگه چکار کنیم از این بی پولی. 

مامانم ن حرفه بلده ن سرمایه داره. از اجبار این کارو انجام میده. 

میشه بپرسم چقدر میگرفتین؟ و چ سالی بود.؟ 

وای😢 دیگه چکار کنیم از این بی پولی.  مامانم ن حرفه بلده ن سرمایه داره. از اجبار این کارو انج ...

من خیلی سال پیش لباس مجلسی ملیله دوزی ها مد بود کار کردم قیمتاش یادم نیست ولی همون  موقع هم زیاد نمیدادن دستمزد رو بعد به طرح و پرکار و کم کاری هم بستگی داره اذیت نکن بزار کار خودشو بکنه مامانتم میدونه کمه ولی وقتی دلش میخواد انجام بده بزار ادامه بده چقدر درک میکنمش 

من خیلی سال پیش لباس مجلسی ملیله دوزی ها مد بود کار کردم قیمتاش یادم نیست ولی همون  موقع هم زیا ...

آخه دلم براش میسوزه. بهش میگم این همه سال خساست شوهرتو تحمل کردی این چن سال هم تحمل کن من ارشد بگیرم برم سرکار، 

میترسم آسیب بزنه ب جسمش. 

البته از نظر روحیه خیلی خوب شده. میگه دیگه کمتر فکر میکنم و سرگرم میشم. 

البته منم کمکش میکنم. دلم نمیاد دست تنها باشه

آخه دلم براش میسوزه. بهش میگم این همه سال خساست شوهرتو تحمل کردی این چن سال هم تحمل کن من ارشد بگیرم ...

افرین کمکش کن خیلی بهش میچسبه این کمکا امیدوارم بگذرن زودتر این روزا و روزای پر از آرامش در انتظارتون باشه

افرین کمکش کن خیلی بهش میچسبه این کمکا امیدوارم بگذرن زودتر این روزا و روزای پر از آرامش در انتظارتو ...

مرسی عزیزم. برام دعا کن کار خوب برام پیدا شه و بتونم ب مامانم کمک کنم. ❣️