2777
2789
عنوان

میشه بیاین😭😭💔

166 بازدید | 18 پست

بچه ها خیلی حالم بده 😭😭دوستان من ۲۱ سالمه کلی ترک پوستی زدم تازه دارم لاغر میکنم..واقعا مپل بقیه ادما ارنج و زانوم اینا تیرگی داره ن بیشتر از بقیه ن کمتر منتهی کناره های ب.اس.ن پره ترک دارم خیلی زیاد زده 😭 رونای پامم همه جدیدا زده قرمز قرمز اعتماد ب نفسمو کامل دارم از دست میدم همش حس میکنم در اینده ک ازدواح کنم چطوری اعتماد ب نفسمو حفظ کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا والله منم 13 کیلو تو 10 ماه اضافه کردم باسنمم ترک دار شده یکمم ران هام ولی من چرا ناراحتش نی ...

منم دارم الان ناراحت نیستم ولی بعدن میترسم اون آقاهه ناراحتم کنه بهم بگه زشتولک😂

همسرت چیزی نگفته؟

عزیزم منم کل بدنم ترک زده حتی قبل ازدواج ولی مردا اصلا براشون مهم نیست اعتماد بنفس تو حفظ کن هنیشه ب ...

همش میترسم در اینده ب روم بیاره حتی تیرگی‌و اینا..اصلا خیلی اعصابم یهو بهم ریخت چ چجوری خودمو حفظ کنم نکنه بدش بیاد

همش میترسم در اینده ب روم بیاره حتی تیرگی‌و اینا..اصلا خیلی اعصابم یهو بهم ریخت چ چجوری خودمو حفظ کن ...

اعتماد به نفس از همه چی مهم تره وقتی تو خودت روحیه ت اینطوری باشه که من خیلی عالیم اونم هیچی نمیگه اصلا متوجه نمیشههه

همش میترسم در اینده ب روم بیاره حتی تیرگی‌و اینا..اصلا خیلی اعصابم یهو بهم ریخت چ چجوری خودمو حفظ کن ...

منم کلی فکرهای احماقه کردم با خودم ولی اصلا براش مهم نیست فقط خودتو حفظ کن

اعتماد به نفس از همه چی مهم تره وقتی تو خودت روحیه ت اینطوری باشه که من خیلی عالیم اونم هیچی نمیگه ا ...

ینی شما جوری برخورد میکنی ک بهترینی؟و این رو اونم تاثیرمیذاره؟خب اگه اون شخص این چیزا واسش مهم باشه چی🥲🤣

منم دارم الان ناراحت نیستم ولی بعدن میترسم اون آقاهه ناراحتم کنه بهم بگه زشتولک😂 همسرت چیزی نگفته؟

ن بابااا اصلا وقتی خودت برات مهم نباشه و رو خودت عیب و ایراد نزاری ب خودت گیر ندی اون حواسشم نیست 

منکه همیشه میگم من خودمو لایق بهترینا میدونم اونم تایید میکنه 😂

ولی اگر حساس شدی اونم حساس میشه و ازت ایراد میگیره

ینی شما جوری برخورد میکنی ک بهترینی؟و این رو اونم تاثیرمیذاره؟خب اگه اون شخص این چیزا واسش مهم باشه ...

مردا به این چیزا توجهی ندارن اندامت خوب باشه ترک براشون مهم نیست حالا استثنا هم وجود داره هااا تو هرچیزی

ن بابااا اصلا وقتی خودت برات مهم نباشه و رو خودت عیب و ایراد نزاری ب خودت گیر ندی اون حواسشم نیست&nb ...

منم تو ذهنم دقیقن همینه که وقتی خودمون با اعتماد به نفس باشیم جلوشون برای اونا اصلا مهم نیست ولی فک کردم زیادی روشن فکرم😂

منم تو ذهنم دقیقن همینه که وقتی خودمون با اعتماد به نفس باشیم جلوشون برای اونا اصلا مهم نیست ولی فک ...

ببین من به تیرگی اصلا اهمیت نمیدم واسم مهم نیس ولی میگم نکنه طرف ب رو بیاره 🤣🥲