2777
2789
عنوان

به رو اوردن دروغ بعضی ها

116 بازدید | 11 پست

ی دوستی دارم کلا متاسفانه راجب خیلی چیزها حرفهایی میزنه که همش شک می‌کنه آدم.منم هیچوقت به روش نمی‌آوردم تا اینکه امروز دیدمش و گفت ی هفته نبوده و استانبول بوده خب من خودم دوبار رفتم استانبول هی حرف می‌افتاد میگفتم کجاها رفتی چیکار کردی همش میپیچوند حتی گفت تو فلان هتل بودیم که از قضا اون هتل اصلا تو استانبول نیست منم دیگه رودربایستی گذاشتم کنار و گفتم بهش😐آخه چه لزومی داره واقعا به دروغ آدم بگه رفته فلان جا؟!؟!شماهم ازاین آدمها دوروبرتون هست؟چه عکس العملی دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره زیاد پیش اومده برام ولی به روی طرف نمیارم آدما به اندازه کمبوداشون دروغ میگن

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

اره دوروبر من زیاده ولی من اصلانمیتونم به روش بیارم که دروغ میگه.حس میکنم خیلی خوردمیشه ولی زیادتمایل به شنیدن حرفاش نشون نمیدم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
آره زیاد پیش اومده برام ولی به روی طرف نمیارم آدما به اندازه کمبوداشون دروغ میگن

مشکل اینه که بعدش پر رو پر رو قبول نمی‌کرد اصلا دیگه اعصاب آدامو خورد میکنن

اره دوروبر من زیاده ولی من اصلانمیتونم به روش بیارم که دروغ میگه.حس میکنم خیلی خوردمیشه ولی زیادتمای ...

منم بعداز پنج سال دوستی این یکی رو به روش آوردم که شاید دست برداره دیگه ازین حرفها نزنه ولی متاسفانه زیر بار نرفت.

اره یکی هست همینطوریه ،پارسال گفت رفتم دبی و وضعیتشم عکسایی میذاشت مثلا دبیه ،ولی خودش دستاش سبزه س اون خانمه تو عکسا دستاش سفید بود 😑یکی از دوستام ضایعه ش کرد ولی اون باز انکار میکرد 😂

منم بعداز پنج سال دوستی این یکی رو به روش آوردم که شاید دست برداره دیگه ازین حرفها نزنه ولی متاسفانه ...

😅😅😅😅

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اره یکی هست همینطوریه ،پارسال گفت رفتم دبی و وضعیتشم عکسایی میذاشت مثلا دبیه ،ولی خودش دستاش سبزه س ...

آخ آخ ببین امان از عکساشون تابلوعه ها ولی خودشون فکر میکنم خیلی زرنگن.بابا مردم مگه از پشت کوه اومدن استانبول و دبی و...دیگه والا همه رفتن و میدونن