ی دوستی دارم کلا متاسفانه راجب خیلی چیزها حرفهایی میزنه که همش شک میکنه آدم.منم هیچوقت به روش نمیآوردم تا اینکه امروز دیدمش و گفت ی هفته نبوده و استانبول بوده خب من خودم دوبار رفتم استانبول هی حرف میافتاد میگفتم کجاها رفتی چیکار کردی همش میپیچوند حتی گفت تو فلان هتل بودیم که از قضا اون هتل اصلا تو استانبول نیست منم دیگه رودربایستی گذاشتم کنار و گفتم بهش😐آخه چه لزومی داره واقعا به دروغ آدم بگه رفته فلان جا؟!؟!شماهم ازاین آدمها دوروبرتون هست؟چه عکس العملی دارید؟
آره زیاد پیش اومده برام ولی به روی طرف نمیارم آدما به اندازه کمبوداشون دروغ میگن
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
اره یکی هست همینطوریه ،پارسال گفت رفتم دبی و وضعیتشم عکسایی میذاشت مثلا دبیه ،ولی خودش دستاش سبزه س اون خانمه تو عکسا دستاش سفید بود 😑یکی از دوستام ضایعه ش کرد ولی اون باز انکار میکرد 😂