2777
2789

از چهارشنبه امدیم خونمون تو شهرستان، من امروز تنهایی رفتم قدم بزنم بیرون ؛ رفتم خارج از روستا؛ یهو شش تا سگ تا منو دیدن دویدن دنبالم، منم جییییییغ زدم و میدویدم، دیگه خودمو مرده تصور کردم؛ یهو دیدم از وسط بیابون یه وانت نیسان آبی امد😭😭😭😭

آخه اونجا هیچ وقت پرنده پر نمیزنه، مطمئتم خدا اونو بخاطر من فرستاده بود ، سریع پیاده شد سگارو فراری داد 

پام پیچ خورده از ظهر باد کرده . خدایا از ت ممنونم 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم بله خدا همیشه کمک بنده هاش‌میکنه .. دیگ تنهایی جایی نرو گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

از ظهر تا حالا دارم گریه میکنم 

خدایا شکرت که نزاشتی من پاره پاره بشم

اونم سگ های گرگی بودن همشون 

مطمئنم امشب بخوابم خوابشونو مببینم همش

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
منم سکته رو زدم . یعنی یه جیغایی زدم تا حالا نزده بودم

منم بودم سکته میکردم

یه بار یه سگ کوچیک تو خیابون اومد سمتم چنان جیغی زدم وسط خیابون 

یه بارم صبح اول صبح تو یه کوچه که خرم پر نمیزد یه سگ گیرم انداخت التماسش میکردم بره انگار زبون میفهمه😂