2777
2789

گفت میخوام بذارم بانک وام باهاش بگیرم زمینی چیزی بگیرم اما هیچی هم نداره روش بذاره

زمین ۴۰۰تومنی داریم مگه

ماشینش پژو نو بود ۵سال مرتب من میشستم و اسپری میکردم و جاروبرقی 

اما یهویی شب گف میخواد بفروشه و صبحش رف فروخت من جلوشو گرفتم گفتم راضی نیستم اصلا هرچی باهاش حرف زدم در خونه رو بست و گوش نداد رفتم تو کوچه جلوشو گرفتم گفت برو کنار من تصمیمو گرفتم گفتم پس تصمیم من چی

محل نداد منم چسبیده بودم به ماشین و شیشه پایین بود داشتم حرف میزدم گاز گرف رف 

عین سگ در خونش با من رفتار کرد

همیشه همیطور سرخوده 

خیلی نسبت بهش دلسرد شدم خیلیییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم کولرخونه مارودادبه پدرش بدون اینکه بمن چیزی بگه منم گفتم ایناوسایل خونه منن ومال پسرم هستن حداقل میخوای چیزی بدی به منم بگونه اینکه ادم حساب نکنی خیلی بیشعوره 

شوهرمنم کولرخونه مارودادبه پدرش بدون اینکه بمن چیزی بگه منم گفتم ایناوسایل خونه منن ومال پسرم هستن ح ...

چجوری با این ادم رابطه زناشویی داری اصلا درک نمیکنم چکاره این خونه هستم

حالا کاریه که شده

فقط حواست باشه تو راه مفید خرج کنه

اگه زمین نشد زود سکه و طلا  جابگزینش کن که بی ارزش نشه

بحث و کل کل هم باعث مخفی کاری  میشه

همسر منم همه چیزشو  قایم میکنه😔