یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسم وفامیل ،ادرس ،اسم وفامیل مامان بابا،ازیک تاده بشمارن برعکسم بشمارن ،نسبتا مثلا عمه کی میشه ؟خواهر بابا
رنگ ها ،اشکال
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
چرا رد شده ایا یادگیری و تمرکزش از همسالاش کمتر بوده اگربوده ک تا حالا خودت متوجه شدی اگر نبوده م ...
نه یبار هم تخصصی بردم رد شد ،با التماس قراره دوباره بگیرن،خیلی خیلی باهوشه،ولی شیطونه،تکلمش یکم از همسالاش کمتره اما درک و فهمش بالاست ،بار دوم اصلا سوال نپرسید فقط بصورت کاغذ و چینه میزاشت باید این درست میزاشتشون کنار هم،که بازم همکاری نکرد،مثل بازی میبینه
پارسال تومدرسه ما یه دختره رو رد کرده بودن بعد تو تخصصی زدن مرزی،فقطتن صداش پایین بود ،همون بچه بهترین بود تودرسا،خطش عالی روخوانی عالی
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
ببرش پیش کاردرمان توضیح بده خودشون میدونن چی باهاش کار کنن خجالتشم میریزه
پسر منم همینجوری بود بردم کاردرمان یه مدت باهاش ذهنی کارکردن اماده شد