2777
2789
عنوان

پشیمونی از خرید اینترنتی😑

253 بازدید | 22 پست

من حدودا یک ماه پیش برای اولین بار از اینستا لوازم آرایش خریدم از یکی پیج ها عطر باکارات خریدم .الکل بود همش😐از ی پیج دیگه هم دوتا خط چشم آبی خریدم زرد و قهوه ای فرستاده . هر چقدر بهش پیام میدم میگه که عرض کردم هماهنگ میکنم باهاتون الانم که سین میکنه جواب نمیده😑خط چشم ها برای خودمم نیستن . الان دیگه نمیشه کاری کرد دوستان؟😢

هنوز نفرستاده؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بی مسئولیت 

اسماشونو بذار ازشون خرید نکنیم ی وقت

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

من ی بار کلا از اینستا خریدم پشیمون شدم .به نظرم هر وسیله ای که بشه حضوری خرید نباید اینترنتی بگیرین مگر اینکه ی چیزی باشه مثلا تو شهرتون پیدا نشه 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.