2777
2789
عنوان

چه روز گندی داشتم سرکار اه 😔😔😔

157 بازدید | 13 پست

من محیط آموزشگاه کار میکنم و امروز از کارم انتقاد کردن حسابی و من کلی ناراحت شدم و گریه کردم چون روحیم حساسه و جالب اینجاست که بهم گفتن خیلی لوسی و مدیریت از دستت عصبانیه و منی که پانیک شدم و پدرم اومد و از اومدن پدرم هم حسابی انتقاد کردن و بدتر شد کلا خیلی باهام بد برخورد کردن در حالیکه من آدم ساده و بی حاشیه ای هستم محیط کار !!!!!! حالا با هم از فردا بدتر رفتار میکنن روزم با گریه گذشت!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو آموزشگاه کار میکنم. اوایل خیلی از طرف شاگردام و مدریت ازم انتقاد میشد. ولی من از منطقی هاش استفاده میکردم از اون بی منطق ها هم گذر. نگران نباش. الان آموزشگاه ها کلی زنگم میزنن برم براشون تدریس کنم. مثلا ایراد غیر منطقی این بود که چرا چندروزه لباس رنگارنگ نپوشیدم. یا اینکه چرا امروز رنگ لاکم به لباسم نیومد حواس بچه هارو پرت کردم😐

خدایا مرسی  

منم دقیقا با مادر یکی از شاگردام بحثم شد امروز بعد از دوسال که بچه اش شاگردم بود از صفر راه انداختمش الان میگه بچمو افسرده کردی انقدر بهش فشار آوردی حالا بچه اش اختلال یادگیری داره و من هر چیزی رو باید هزار بار و به هزار روش بهش یادمیدادم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

عزیزم این چیزا نشون میده همچینم بی حاشیه نیستی بخاطر یه انتقاد لازم نیست واقعا شلوغش، کنی کاره دیگه فردا تو زندگی  مشترکم هست مدیریت کن لحظات بحرانی رو 

ساده نباشگریه سر کارچه معنی میده من همیشه به همکارای تازه استخداممون میگم بچه ها اینجا بحث کاره ممکنه انتقاد بشنوید اما پوستتون کلفت باشه یادگیری و رشد اولین رمز موفقیته و کنترل بحران