2777
2789
عنوان

کسایی که شاغلن بیان لطفا

86 بازدید | 9 پست

اگه قرارداد ببندیم و بعدازمدتی نریم سرکار چی میشه؟

من ی کار پیداکردم که شرایط خوبی داره اما ازهمون اول قرارداد میبنده و خب فرصتی وجود نداره برای اینکه اول با محیط اشنا بشی و بعداگر باهمه شرایط اوکی بودی قرارداد بنویسی.

بنظرتون چیکارکنم؟ فقط یه جلسه برای مصاحبه رفتم اما خب با شرایط کاریشون اشنا نشدم صرفا یک گفتگوی کوتاه بود. منظورم اینه ک هنوز نمیدونم محیط امنیه یا نه، رفتارهاشون چجوریه و....

میشه تجربیاتتون رو دراختیارم بذارین

چ کاریه؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بهشون بگو من یک هفته اجاره بدید آزمایشی بیام که بعد مشکل پیش نیاد

اتفاقا به همین فکرکردم اما باهام تماس گرفتن ک چهارشنبه برای نوشتن قرارداد برم، یعنی چهارشنبه باهاشون این موضوع رو مطرح کنم، یا کلا باهاشون صحبت کنم و چهارشنبه هم نرم؟

راستش دراین مورد تجربه ای ندارم.

اتفاقا به همین فکرکردم اما باهام تماس گرفتن ک چهارشنبه برای نوشتن قرارداد برم، یعنی چهارشنبه باهاشون ...

برو اونجا گلم و موضوع رو باهاشون مطرح کن 

حضوری خیلی بهتر هست تا پشت گوشی و تلفن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم